Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves hölgyeim! Amikor bandáztok a barátnőitekkel és egy számotokra vonzó fiú aki ráadásul magas is, oda menne ezzel a szöveggel, mit reagálnátok?
Figyelt kérdés
Helló lányok! Odamenne és azt mondaná: Helló lányok! Mi lenne a rekació?Jó duma?2020. máj. 10. 17:49
11/22 anonim válasza:
Semmit, legfeljebb nevetnénk és folytatnánk ugyanott, ahol megzavartál minket.
22/L
12/22 anonim válasza:
Én értem h koszonsz, de mi a folytatás? Koszonsz és annyi? Max visszakoszonnek és meglepődnek h ez fura volt. Mi a folytatás?
13/22 A kérdező kommentje:
Nyitásnak jó lenne ez a szöveg?
2020. máj. 10. 18:09
14/22 anonim válasza:
Egy köszönés nem számít szövegnek. Még ha tetszésnél is, egy ilyen után tuti kiábrándulnék belőled. Semmi fantázia. Kacsintás meg helló lányok. Cringe.
15/22 anonim válasza:
Etessétek a trollt! :D Hát komolyan mondom, érdemes ide jönni, mert szeretem az abszurd humort. A legnagyobb poén az, hogy valójában egy abszurd kérdésre komoly válaszokat akartok adni, sőt, hogy foglalkoztok vele! :D :D :D
Szerintetek, amikor két veréb ül az ágon, az egyiknek a bal szárnya? Kérlek benneteket, ne hagyjatok kétségek között! :D
16/22 anonim válasza:
De ez nem szöveg. Szimplán csak odakoszonsz. Mi a folytatás?
17/22 anonim válasza:
Tegyél egy táblát a nyakába, hogy "alfahím!"
Folytatásnak esetleg, vigyél egy sorszámtömböt, hogy "TépHETTEK"
18/22 anonim válasza:
Nekem tetszik, el is mentem.
25/L
19/22 anonim válasza:
Nekem most tudod mi jutott eszembe? A nagyfiúk jelenete!
"Há mi újság van jányok?"
20/22 anonim válasza:
Ne haragudj, de erről ez jutott eszembe :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!