Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hé csajok! Ezzel a szöveggel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hé csajok! Ezzel a szöveggel fel lehetne szedni titeket?

Figyelt kérdés
Mellétek gurulna egy hófehér jaguárral egy impozáns férfi miközben ti maszkban sétáltok az utcán.Lehúzná az ablakot,bele szívna egyet a kubai szivarba majd odaszólna "Édi a maszkod,a telefonszámod is meg kéne adnod". Mi lenne a reakciótok?Bevállalnátok egy ilyen komoly férfit ebben a szédült mai világban?Lenne hozzá elég merszetek?
2020. máj. 9. 20:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Édesistenem sose lesz ennek vége ugye? 🤦🏻‍♂️🤣
2020. máj. 9. 21:45
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A fizetős részlegen próbálkozz inkább. Tudom, nehéz lehet, mert a prostiknál is karantén van, gondolom, de a rosszlányokról, maszkban, jó pénzért biztos vállal valaki téged is.
2020. máj. 9. 21:54
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
El szégyellnem magam és mélyen önvizsgálat tartanék h mi volt rajtam v a kisugarzasomban olyan h prostinak nézzen. Mert még annyival sem tisztelt meg normálisan közeledben, hanem csak kiszolt a kocsiból, mint ahogy a prostiknal szokás és minden előzmény nélkül egyből a számomat akarna. Én rettentően csalódott és szomorú lennék.
2020. máj. 9. 21:55
 14/18 anonim válasza:

Szerintem ez olyan, mint a Kirk Douglas-féle Spartacusban, mikor egymás után ugráltak fel a rabszolgák, hogy "én vagyok Spartacus" "Én vagyok Spartacus!"

Itt is már szerintem tucatnyian írják ki a hülye kérdéseket, és mind "44/F" meg "f44" nevében: "Csajok hölgyek én vagyok 44/F!" "Hé csajok! én vagyok F/44!"

2020. máj. 10. 00:23
 15/18 anonim ***** válasza:
Komoly férfi? Na ne nevettess! Inkább egy ripacs. Egyébként én sietve tovább mennék, nem foglalkozom idiótákkal.
2020. máj. 10. 01:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Komoly Férfi ? Hát ez jó vicc :D

Szerintem itt nem a világ van megszédülve :D

Úgy látszik túl sok energiád van hülyeségre

2020. máj. 10. 05:22
 17/18 anonim ***** válasza:
De miért kellenne neki a maszkom?
2020. máj. 10. 07:58
 18/18 anonim ***** válasza:
2020. máj. 10. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!