Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lehetséges hogy a pasim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges hogy a pasim örülne egy gyereknek?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátlót én nem szedek, pasim nem használ óvszert, megszakításos módszerrel szexelünk. Egyik nap szeretkezés után mondtam neki hogy kéne tabletta miatt orvoshoz mennem mert ez így nem mehet tovább, mire ő nyugodtan annyit mondott hogy Most nem nagyon van orvos... később ahogy az ágyban feküdtünk megpuszilta a hasamat meg rátette a fejét.. meg viccelődött azzal hogy a cicimben tej van... lehetséges hogy örülne egy kisbabának csak nekem nem akarja mondani hátha én még nem állok rá készen? Az elején vagyunk még a kapcsolatnak.

2020. máj. 7. 22:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%

Ez csak valami béna vicc volt.

Tőle miért nem kérdezed meg ugyanúgy, mint tőlünk?

2020. máj. 8. 00:16
 12/20 anonim ***** válasza:
10%

Kérdezd meg.Én egész életemben így védekeztem (párkapcsolatban nyilván) és nem lett semmi bajom.4 éve élek együtt a párommal.Nálunk egyértelműen nem lenne baj,ha teherbe esnék.

Én ezt tisztáztam vele,mondtam neki,hogy ha így csináljuk mindig benne lesz a pakliban.

Szerintem tudatalattiban a legtöbb férfi örülne egy babának,mivel ez ösztönös,erre vagyunk programozva,csak ilyen eltorzult világban élünk,és félünk felelősséget vállalni.

2020. máj. 8. 04:48
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle. De ha igent mond se menj bele, csak ha összeköltöztek már, úgyis minden happy, el is vesz, és közös a számla. Akkor van valamennyi biztosítékod, hogy komolyan gondolja. Sok olyan kérdés van itt is, mikor nagyon akarják, aztán már terhesen vagy a kisbaba mellől lelépnek, te meg ott maradsz, dolgozni nem biztos, hogy fogsz tudni és futhatsz vissza a szüleidhez, ha egyáltalán fogadnak. Mindegy ő mit mond, gyereket akkor vállalj, ha egyedül is vállalnád.
2020. máj. 8. 06:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
megszakításos módszer....a legjobb módszer arra, hogy becsússzon egy gyerek.
2020. máj. 8. 07:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Szegény gyerek, már most sajnálom 😕

Miféle kapcsolat az, ahol ezt nem beszélheted meg a pároddal, és ide kell jönnöd kérdezősködni?

2020. máj. 8. 08:44
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nincs orvos, de a Tesco meg a drogériák nyitva vannak, ott árulnak óvszert. Ha nem akarom hogy becsússzon egy gyerek, akkor felhúzom. Mi tizenév együttlét után alkalmazzuk a megszakítást, mert nálunk nem baj ha becsúszik. De egy friss kapcsolatban elég gáz. Ha szeretnél egyedülálló anyuka lenni, akkor csináld csak!
2020. máj. 8. 08:52
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem mondja azt, hogy "Drágám! Gyereket akarok! Szeretném az életem következő 20 évében nevelni és támogatni!" -addig nem akar gyereket.

Ez egy husz éves projekt. Nem úgy vágunk bele, hogy jajj nem szeretem a gumit brühühü, úgy utálom, inkább legyen gyerek!

2020. máj. 8. 09:26
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
"Szerintem tudatalattiban a legtöbb férfi örülne egy babának" ez a nap vicce:D
2020. máj. 8. 12:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt a kérdést már régen is olvastam... Nagyon vicces.
2020. máj. 8. 13:22
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
xDDD ahelyett, hogy megoldanáad annyival hogy "Figyelj szeretnél tőlem gyereket?" és talán választ is kapsz rá , kiírod ide a hülyéknek :D ahol nem kapsz választ
2020. máj. 8. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!