Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a pasim örülne egy gyereknek?
Ez csak valami béna vicc volt.
Tőle miért nem kérdezed meg ugyanúgy, mint tőlünk?
2020. máj. 8. 00:16
Kérdezd meg.Én egész életemben így védekeztem (párkapcsolatban nyilván) és nem lett semmi bajom.4 éve élek együtt a párommal.Nálunk egyértelműen nem lenne baj,ha teherbe esnék.
Én ezt tisztáztam vele,mondtam neki,hogy ha így csináljuk mindig benne lesz a pakliban.
Szerintem tudatalattiban a legtöbb férfi örülne egy babának,mivel ez ösztönös,erre vagyunk programozva,csak ilyen eltorzult világban élünk,és félünk felelősséget vállalni.
2020. máj. 8. 04:48
Kérdezd meg tőle. De ha igent mond se menj bele, csak ha összeköltöztek már, úgyis minden happy, el is vesz, és közös a számla. Akkor van valamennyi biztosítékod, hogy komolyan gondolja. Sok olyan kérdés van itt is, mikor nagyon akarják, aztán már terhesen vagy a kisbaba mellől lelépnek, te meg ott maradsz, dolgozni nem biztos, hogy fogsz tudni és futhatsz vissza a szüleidhez, ha egyáltalán fogadnak. Mindegy ő mit mond, gyereket akkor vállalj, ha egyedül is vállalnád.
2020. máj. 8. 06:45
megszakításos módszer....a legjobb módszer arra, hogy becsússzon egy gyerek.
2020. máj. 8. 07:14
Szegény gyerek, már most sajnálom 😕
Miféle kapcsolat az, ahol ezt nem beszélheted meg a pároddal, és ide kell jönnöd kérdezősködni?
2020. máj. 8. 08:44
Nincs orvos, de a Tesco meg a drogériák nyitva vannak, ott árulnak óvszert. Ha nem akarom hogy becsússzon egy gyerek, akkor felhúzom. Mi tizenév együttlét után alkalmazzuk a megszakítást, mert nálunk nem baj ha becsúszik. De egy friss kapcsolatban elég gáz. Ha szeretnél egyedülálló anyuka lenni, akkor csináld csak!
2020. máj. 8. 08:52
Amúgy nem mondja azt, hogy "Drágám! Gyereket akarok! Szeretném az életem következő 20 évében nevelni és támogatni!" -addig nem akar gyereket.
Ez egy husz éves projekt. Nem úgy vágunk bele, hogy jajj nem szeretem a gumit brühühü, úgy utálom, inkább legyen gyerek!
2020. máj. 8. 09:26
"Szerintem tudatalattiban a legtöbb férfi örülne egy babának" ez a nap vicce:D
2020. máj. 8. 12:01
Én ezt a kérdést már régen is olvastam... Nagyon vicces.
2020. máj. 8. 13:22
xDDD ahelyett, hogy megoldanáad annyival hogy "Figyelj szeretnél tőlem gyereket?" és talán választ is kapsz rá , kiírod ide a hülyéknek :D ahol nem kapsz választ
2020. máj. 8. 20:17
Kapcsolódó kérdések: