Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy a pasim örülne egy gyereknek?
Tényleg nincsenek nagyon most orvosok szerintem csak arra gondolt amit mondott. Nálunk férfiaknál így szokás, mi nem sűrűn utalgatunk ilyenekkel semmire :D
Szerintem ez alapján nem akar gyereket de kérdezd meg tőle ő jobban tudja.
Egyébként meg tényleg használj gyógyszert, inkább minthogy véletlenül becsússzon egy baleset aztán mehetsz abortudszra
Aztán majd jön a gyerek, ő kiderül hogy nem akart és közben, vagy a születés utáni 1-2 évben lelép, vagy csak simán ótvarrá válik a kapcsolatotok és az egész életednek annyi, miközben tartod a kezed és vakarod a fejed, hogy mi történhetett.
Ez az a téma, ahol NEM röhögcsélünk és találgatunk, hanem a lehető legkomolyabban átbeszélünk mindent ami a gyerekkel kapcsolatos. Minden egyes apró részletet, kezdve a jelentől a közeljövőn át a távoli jövő elképzeléséig.
Ráadásul az elején vagytok a kapcsolatnak, te magad írod. Ennyire meggondolatlanok nem lehettek, amit most csináltok az röhejes.
Megszakításos módszer tuti biztos, ha akarsz gyereket. Ismerek egy nőt akinek kettő is lett ezzel.
Lehet, hogy akar gyereket. Az is lehet, hogy nem. Ezen ne ötleteljél, kerek perec kérdezd meg.
Mindenesetre kapcsolat elején ilyet csinálni nagy butaság.
Így van, ahogy 3#-as kolléga mondja, ez pont nem az a téma, amit el lehet viccelni. Én is pusziltam már meg lány hasát, de mindketten tudtuk, hogy nem akarunk gyereket. Ezt tisztázni kell. Amúgy meg jobb védekezni. Nekem ez a "haha-hihi, nincs orvos, majd kihúzom" nem túl meggyőző hozzáállás
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!