Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit jelent ha egy fiú ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha egy fiú ezt mondja a képemre?

Figyelt kérdés
Ismerkedem egy fiúval,akinek elküldtem egy képet magamról amit ki szeretnék tenni profilképnek.Kíváncsi voltam a véleményére hogy jól nézek-e ki rajta meg ilyesmi. Erre azt válaszolta hogy "nem jó de nem is tragikus". Hát most hogy ennyire rondának találja azt a képemet vagy csak agyára mentek a sorozatai... hát nem tudom de picit kételkedem benne hogy még mindig tetszek-e neki.Vagy csak vicces akart lenni? :-(
2020. máj. 6. 19:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%

Tanulság:

Sose kezdj instapichákkal!

2020. máj. 6. 20:20
 12/20 A kérdező kommentje:
Sokáig tart egy jó képet csinálni,de hát ezek szerint hiába szenvedtem vele :(
2020. máj. 6. 20:37
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

6# 1.5 órát?! :D

Szerintem ez pontosan azt jelenti, amit: nem jó, de nem is tragikus. Ennél több nincs is ebben. Vicces(-kedő), őszinte. Ha nagyon tetszenél neki, nem így reagált volna. (Magamból kiindulva)

2020. máj. 6. 20:50
 14/20 Noren1989 ***** válasza:
90%

Ezek szerint arra volt kíváncsi, hogy a Chernobyl- miniszériát láttad-e.

BAbumm, ha már egy vicc miatt is írsz a gyk-ra ott komoly gondok vannak a toronyban.

2020. máj. 6. 20:51
 15/20 A kérdező kommentje:
De akkor korábban miért mondta hogy tetszem neki?
2020. máj. 6. 21:19
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Na mutasd azt a 1,5 órás képet :D azt megmondom jó e vagy sem.
2020. máj. 6. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
Ez a NEG-elés. Oltja a nőt, így abban megfelelési kényszer születik. Így kerül be a csávó a nő fejébe. PUA trükk.
2020. máj. 6. 21:26
 18/20 anonim ***** válasza:

ha azt mondta, hogy tetszel neki, akkor így is van

valószínűleg csak arra gondolt, hogy nem sikerült olyan jól az a kép az ő ízlése szerint

ennyi, nem kell ebbe többet belelátni

amúgy az engem is érdekelne, hogyan készült 1,5 óráig az a kép

csináltál vagy 100-at, kiválasztottad nagy nehezen a legjobbat és még azt megszerkesztetted, vagy mi?

nem lehet, hogy pont azt nem tetszett neki rajta, hogy túlságosan beállított és megcsinált az a kép?

2020. máj. 6. 21:56
 19/20 anonim ***** válasza:
90%
#7 és Noren1989 😂😂😂
2020. máj. 6. 22:23
 20/20 anonim ***** válasza:
Akkor én biztos nagyon szerencsés vagyok hogy kb egy perc csinálni egy jó képet. 😂
2020. máj. 7. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!