Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit szólnátok ahhoz ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit szólnátok ahhoz ha a szerelmetek egy másik lánnyal járna el futni esténként?

Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 13:54
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Én formában vagyok így is.
2020. máj. 5. 14:32
 12/24 anonim ***** válasza:
30%
Ő futni megy egy csajjal, te meg otthon kiülöd a fotelt inkább... Nem csodálkoznék, ha egyszer csak lecserélne arra a nőre, aki osztja a hobbiját.
2020. máj. 5. 14:48
 13/24 anonim ***** válasza:
69%
Futni IS járnak ja...
2020. máj. 5. 14:54
 14/24 anonim ***** válasza:
21%
Hát, ha nő lennék, nyilván nem örülnék neki. Fordított helyzetben, ha a csajom járna egy másik csávóval futni, az zavarna. Persze nyilván attól függ, kicsoda az illető. Nem tartanám magam mellett, hogy "márpedig itthon maradsz és nézzük együtt a kib#tt sorozatomat!". Én úgy oldanám meg, hogy a srác helyett én megyek el vele futni ;) Amúgy is szeretek (bár inkább egyedül)
2020. máj. 5. 14:56
 15/24 anonim ***** válasza:
81%
A párod előbb utóbb megbotlik és véletlenül a csaj muffjába akad meg a farka.
2020. máj. 5. 15:19
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
De ki ez a lány, honnan ismeri?
2020. máj. 5. 15:47
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne ítéljük már, ha a haverjával futna, akkor még homo lenne?

Nyilván lehet benne egy összehozó erő, ha lazán beszélgetős tempóra veszik, de csak ennyitől én nem aggódnék.

Akkor a munkahelye miatt is parázhatnánk, akár.

2020. máj. 5. 16:03
 18/24 anonim ***** válasza:
74%
Engem zavarna. Épp ezért, mennék vele inkább. Amúgy is szeretek futni.
2020. máj. 5. 16:56
 19/24 anonim ***** válasza:

Hát fura, de azert nem kell rogton rosszra gondolni. Az exemmel tavkapcsolatban eltunk, o Becsben dolgozott, ott lakott mmunkásszállón es ott rendszeresen táncórára járt a kolléganojevel. Biztos, hogy csak tancoltak, nem csalt meg vagy ilyesmi, nem is imponalt neki a csaj, kesobb volt, hogy egyutt is utaztunk a lánnyal. Nem voltam féltékeny.

Kérdezo, te ismered a párodat, hogy van e emiatt okod féltékenynek lenni. De mindenesetre ha az az ok, hogy nem egyutt jartok, hogy neked akkor kezdodik a sorozatod - lehetne ertelmesebb hobbid is, mint a sorozatozas, vagy felvehetned videora es megnezhetned kesobb...vagy mehetnetek mas idopontban futni...szoval meg lehetne oldani a kozos futast.

Ha zavar hogy a parod massal fut, beszelj vele róla.

2020. máj. 5. 16:56
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy megcsalna mert szeret engem
2020. máj. 5. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!