Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakíthat ezért velem a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakíthat ezért velem a barátom?

Figyelt kérdés
Én egy otthonülősebb lány vagyok. Este szeretek már begubózni a takaróm alá és filmezgetni. Nassolni inni egy forró kakaót stb. Ő pedig még munka után is szeret eljárogatni edzeni,futni,haverokkal találkozni meg ilyesmi.Lehet ebből probléma hogy különbözőek vagyunk?:O
2020. máj. 3. 20:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Igazából attól függ. Ha téged nem zavar, hogy elmegy, és őt nem zavarja, hogy nem mész vele, akkor szerintem működhet. Nem kell mindig egymás fenekébe bújni.
2020. máj. 4. 00:10
 22/27 anonim ***** válasza:
75%
az oké, hogy otthon ülsz állandóan, de hogy még el is kezdj hízni mint a disznó... na így ebből már dupla baj lesz...
2020. máj. 4. 00:30
 23/27 anonim ***** válasza:
21%
De tudtam, itt van folyamat a kérdés, hogy a "pasim folyton zabál", és a sok válasz, "hadd zabáljon, férfiember, höööööö", itt meg kapja az oltást, mert nő.
2020. máj. 4. 00:42
 24/27 anonim ***** válasza:
79%
azok a férfiak nem voltak hajlamosak a hízásra, vagy ledolgozták munkahelyen. kérdező viszont nem ilyen, tömi a fejét a Netflix előtt egész éjjel. csoda hogy reggelente ki tud még kelni az ágyból
2020. máj. 4. 00:50
 25/27 anonim ***** válasza:
70%
Úgyse érti meg a kérdező, csak írja a szomorú fejeket, meg hogy ő “nőiesen telt”. A fenéket. Hájas vagy. Ha annyit nem vagy képes megtenni, hogy lerakod a nasikat és felállni a tv elől, akkor ne csodálkozz, ha otthagy a pasid. Bár önmagad miatt is kellene, hogy igényes legyél. Az a pár kiló nem észrevétlenül “felcsusszant”, hanem a zabálásod meg a tespedésed következménye.
2020. máj. 4. 09:08
 26/27 anonim ***** válasza:
72%

No és láttatok már képet a kérdezőről? Vagy csak úgy szimplán jön belőletek a gonoszság?

Lehet, hogy a pasijának a telt nők jönnek be. Nem írja, hogy a pasi lázadna a helyzet ellen.

Amúgy nekem az összes sovány ismerősöm zabál és nem sportol. Belehalnának egy olyan edzésbe amit én szinte minden nap lenyomok, de ha egymás mellett meglátnál bennünket ruhában mégis én lennék a vaskosabb. És még csak nassolni sem szoktam. Ennyit az ítélkezésről.

Kérdező, nem tudom, te boldog vagy így? Hogy nélküled jár el mindenfele?

2020. máj. 4. 09:14
 27/27 A kérdező kommentje:
De megmondtam már hogy nem vagyok kövér. Most nincs köztünk baj ez miatt. Sok időt töltünk együtt szóval néha kell egy kis külön kikapcsolódás is.
2020. máj. 4. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!