Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szakíthat ezért velem a barátom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakíthat ezért velem a barátom?

Figyelt kérdés
Én egy otthonülősebb lány vagyok. Este szeretek már begubózni a takaróm alá és filmezgetni. Nassolni inni egy forró kakaót stb. Ő pedig még munka után is szeret eljárogatni edzeni,futni,haverokkal találkozni meg ilyesmi.Lehet ebből probléma hogy különbözőek vagyunk?:O
2020. máj. 3. 20:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
19%
Akkor épp ideje kikelni a gubóból :D Ha a párod edz meg fut akkor valószínű, hogy a felcsúszott kilókat nem fogja tolerálni előbb vagy utóbb és szóvá teszi majd. (én is sportos életet éltem egész életemben és elvártam a párjaimtól is ugyanezt, hogy tegyen valamit az egészségéért az alakjáért stb. nem kényszer, hanem olyan szinten, ami egészséges).
2020. máj. 3. 21:05
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

tipikus intro-extrovertált felállás. Ha meg tudjátok beszélni ezt, értitek, hogy másik miért olyan amilyen, látjátok az előnyeit, akkor ezt nagyon jól össze lehet... őő Szóval jó tud lenni. Ki tudjátok egészíteni egymást. Te kicsit lehiggasztod őt, ő meg kicsit kijjebb mozdít. Mindketten új izgalmas terepre tévedtek ezáltal, ami sok közös élményt fog jelenteni 🙂

Tehát alapból a személyiségtípusotok még nem determinál semmit. Rajtatok múlik a dolog, hogy mennyit tesztek a kapcsolatba, De ez minden kapcsolatnál így van, nem személyiségtípustól függ.

2020. máj. 3. 21:11
 13/27 A kérdező kommentje:
Be vagyok punnyadva mostanában :(
2020. máj. 3. 21:13
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát akkor ébresztő.
2020. máj. 3. 21:26
 15/27 anonim ***** válasza:
91%
Mit sajnaltatod magad? Felismertel egy problémát, kiderült, hogy nem is biztos, hogy otthonülő vagy alapból, csak bepunnyadtal. Akkor hajra, szedd össze magad
2020. máj. 3. 21:27
 16/27 anonim ***** válasza:
92%

Persze hogy nincs 100kg, hisz ő nem kövér.

Manapság a 160cm/70kg nem kövér, csak átlagos:)

2020. máj. 3. 21:38
 17/27 A kérdező kommentje:
Nőiesen telt vagyok de nem ez volt a kérdés
2020. máj. 3. 21:43
 18/27 anonim ***** válasza:
84%

Hidd el, lehet, mi több lesz is.

Tapasztalat.

L

2020. máj. 3. 21:56
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak a saját tapasztalatainkat tudjuk megosztani veled, "jósolni" nem, és ahogy látom, nem is vágnak teljesen egybe ezek a tapasztalatok.

Én is ilyen nő vagyok, és volt a barátodhoz hasonló barátom. Volt... Végül nem (csak) emiatt szakítottunk, de jelentősen hozzájárult ez is.

Mondjuk úgy gondolom, tolerancia kérdése is nagyban. Ha te el tudod fogadni az ő "mehetnékjét", és ő is el tudja fogadni a te "punnyadhatnékodat", senki nem húzza a száját, elégedetlenkedik, problémázik, akkor nincs gond. De ha pl. neki ez nem tetszik, és ráncigálni akar magával, annak nem lesz jó vége, ahogy annak sem, ha téged idegesít az ő mászkálása, és otthon akarod tartani.

2020. máj. 3. 21:57
 20/27 anonim ***** válasza:
Ez egy olyan alapveto problema, ahol nincs kozos nevezo. A kompromisszum pedig egyik vagy akar mindket fel boldogtalansagaval jarna.
2020. máj. 3. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!