Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lett már öngyilkos a szerelmetek?
Figyelt kérdés
2020. máj. 3. 11:11
1/8 anonim válasza:
Nem szerencsére,de anyukámba szerelmes volt egy férfi aki agyonlőtte magát bánatában.
2/8 anonim válasza:
Nem, de ismertem egy ilyen személyt a környezetemben.. sokan síratják ōt, nagyon buta döntést hozott, nem is értem...
3/8 anonim válasza:
Egy nő ismerősöm van,ahol a férfi nagyon bunkon viselkedett a nővel,és miután szakítottak,a csávó az évfordulójuk napján felkötötte magát. A lehető legrosszabb döntést hozta a srác.....
4/8 anonim válasza:
Egyszer olvastam egy könyvet, amiben ez történt az író egyik exével. Szepesi Niki könyvében volt benne, az ő egyik tinikori szerelme ugrott le egy panel tetejéről miatta.
5/8 A kérdező kommentje:
szerintem senkinek nincs joga véleményezni, vagy elítélni,rosszat mondani egy ilyen tett után. Köszönöm az eddigi válaszokat.
2020. máj. 3. 12:09
6/8 anonim válasza:
Szerintem, egy normális ember nem lesz öngyilkos egy viszonzatlan szerelem miatt. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy az ember nem emiatt lesz öngyilkos, hanem mert sok egyéb más dolog miatt be sokkal és mélyre süllyed.
Egy ember se ér annyit, hogy eldobd miatta az életedet. Remélem ezt tudod.
7/8 A kérdező kommentje:
Nem magamról van szó. De én is így vallom.
2020. máj. 3. 14:16
8/8 A kérdező kommentje:
Viszont ha már megteszi az ember, nem áll módomban pálcát törni felette.
2020. máj. 3. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!