Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha a pasim miközben elment a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasim miközben elment a barátnőm mellett, visszanézett a mellére, akkor rá van izgulva?

Figyelt kérdés
Nem feltünő lány
2020. máj. 2. 19:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mell nézés egyfajta reflexió. Amúgy 1x láttam egy kamera felvételt, ahol rejtett kamerát tettek a nő melléhez, hogy hány-és-milyen ember csodálja meg a dekoltázsú kebleket.

Elég változatos volt a paletta. Kortól és nemtől függetlenül tévedtek oda szemek. Nők arányában kevésbé, de azért volt szép számmal. Sőt! Kisbabák is megnézték. Szóval, ez nem mindig feltétlen szexuális vonzatú jellege van. Szóval, az olyan odapillantás vagy visszafordulást (jobban szemügyre vegyést) nyugodtan elengedheted.

2020. jún. 6. 14:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Told ki a szemét,hogy ne lásson.
2020. jún. 6. 15:20
 13/14 anonim ***** válasza:
91%

A pasija tavaly is megnézte a barátnő mellét:)

2020. jún. 18. 12:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát én nem tudom, lehet rosszul vagyok összerakva, de van, hogy amikor a párom megszólal, hogy milyen dugnivaló bige, akkor még én is oda szoktam nézni, és kibeszéljük, hogy mi a szép, mi nem rajta xD barátnőimet szintén le szokta csekkolni, és megbeszéljük ki a csini, ki nem, miért. Én tökre élvezem, nem féltékenykedek, amíg nézi addig nincs bajom vele :D

28n

2020. jún. 18. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!