Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak milyen jelzéseket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak milyen jelzéseket használnak, ha tetszik neki egy nő?

Figyelt kérdés
2020. máj. 2. 15:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%

1. Lesi a melled vagy a segged

2. nyalogatja a szájaszélét

3. meghív egy italra

2020. máj. 2. 15:13
 2/15 anonim ***** válasza:
25%

Helyzetfüggő.

odamegyek, odaköszönök, kifizetem a számláját, italt küldök, utána megyek,...

2020. máj. 2. 15:32
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
kifizetem a mozijegy árát aztán nem látom többé.
2020. máj. 2. 15:37
 4/15 anonim ***** válasza:
82%
Vigyorognak, mint a vadalma. :D Tudom, a szólás mosollyal van, én meg így írom, nem véletlen... :)
2020. máj. 2. 15:37
 5/15 anonim ***** válasza:
17%
1. :D kar hogy ezt sosem figyeltem meg hogy a pasi aki udvarolt nyalogatja e a szaja szelet! De most egy eleg komikus kepet kepzeltem el :DD
2020. máj. 2. 15:42
 6/15 anonim ***** válasza:
77%

Heccelik cukkoljàk, vele foglalkoznak beszéltetik teloszàmot vagy egyéb elerhetöséget kérnek, èrdekli milyen helyeken forog a lany, igy ö is arra tendàl, felméri a környzetét milyen körökben forog milyen hire van ki a baratja,a baratjat ra akarja venni, hogy passzolja àt, vagy bekavar a kapcsolatba, ha nincs baratja akkor csak allandoan a lany köreiben, helyein mozog spontàn, fel-fel tünik elötte, erdeklödik, témàzik, kivàncsi es aztàn egyszer randira is hivja ha addig nem okozott a lany csalodast azaz a hire is jo beszelgetni is jo vele jo tarsasag is a haverjai is elmennek az életvitele is bejön, randin meg beveti hoditàsra amit tud.

Ök nem jelzéseket hasznàlnak inkàbb felmérik a terepet hogyan vihetö a csaj, mik a gyengéi stb

Habàr van a mafla réteg aki mindezeket kihagyva egyböl randira hiv ugyis hogy nem is ismer pl netröl, es elötte megkerdezi megcsokolhat e majd

2020. máj. 2. 15:45
 7/15 anonim ***** válasza:
0%
Én nyíltan odamegyek, mèlyen a szemèbe nèzek és megmondom neki hogy "kedvemre valò szutyok vagy"
2020. máj. 2. 16:26
 8/15 anonim ***** válasza:
71%

Olyan is van aki semmit, csak kukkol a sarokról :)

Van aki oda is megy.

2020. máj. 2. 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
16%
Semmilyet, érzékelem ha valakinek bejövök, akinek nem minek jelezzek? Nem egetem magam, max ranezek párszor, a szemébe mondjuk, nincs semmi reakció, akkor ennyi... Ha nem jössz be külsőre a másiknak felesleges erőltetni.
2020. máj. 2. 17:18
 10/15 anonim ***** válasza:
20%
Eléggé félreérthetetlenül néz rám, látom a szemében a csillogást.
2020. máj. 2. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!