Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek rá írjak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek rá írjak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy pár éve instagramon megismerkettem egy férfival.Egy ideig beszélgettünk aztán megszakadt a kapcsolat.Tavaly nyáron viszont rám írt amin meg is lepődtem és egyre többet kezdtünk el érezni egymás iránt azt írta hogy szerelmes lett belém és hogy szeret,és hogy szeretne velem komoly kapcsolatot.hogy azt akarja hogy szerethessen és hogy szeressék de szilveszterkor amikor rá írtam akkor azt írta hogy nem ő nekem az ideális pasi és amikor meg kérdeztem hogy miért gondolja ezt akkor nem válaszolt az üzenetemre semmit pedig látta.Nem tudom mit tegyek,hiányzik de nem tudom hogy érdemes ilyen helyzetben erőltetni a dolgot vagy békén hagyni.
2020. máj. 2. 14:44
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon rossz és nagyon gyenge probálkozás h felszedjen és megfektessen, hagyd ennyiben ebből nem lesz se komoly kapcsolat se szeretet/szerelem maximum szex egypárszor. Ne képzelj bele többet mint amennyi. Csak szórakozik de közben talál közelebb egyszerüebben megkörnyékezhető pipiket és ezért tünik el héba hóba, és mikor unatkozik és nincs semmi akkor rád ír. De mit is vársz csak képen látott vagy is csak a külsőd érdekli ergo megakar kapni, egy cseppet se érdekli messziről se kapcsolat max szex kapcsoalat plane nem komoly.... f/27
2020. máj. 2. 14:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom annyira szeretett, hogy talált helyetted mást, akivel dugott is. Hagyd. Sok hal van még a tengerben.
2020. máj. 2. 14:49
 3/9 anonim ***** válasza:
17%
Vagy éppen tényleg azt gondolja, esetleg nincs önbizalma hozzád az nem is jöhet szóba ugye?
2020. máj. 2. 15:02
 4/9 A kérdező kommentje:
De igen szóba jöhet.Az előző barátnőjét el csábították tölle és utánna mondta hogy hiába szeretett volna kapcsolatot nem jött össze valahogy soha
2020. máj. 2. 15:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

pfff... és te elhitted 1 percig is azt, hogy ugy lett beléd szerelmes, hogy az életben nem találkoztatok? :))

jo vicc.

2020. máj. 2. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne.
2020. máj. 2. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez nem komoly partner! Ne akarj csalódni benne azzal, hogy ráírsz!

Ffi.

2020. máj. 2. 16:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd, ha akart volna, akkor szilveszterkor is válaszolhatott volna.
2020. máj. 2. 16:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Komolytalan. A szerelembe eses nem hiteles igy talalva, a masik alkalommal meg foglalt volt, nem akart reszletekbe bocsajtkozni. Ha o nem ir, en elfelejtenem. Kudarc lenne.
2020. máj. 2. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!