Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Annyira szomorú.
Az elmúlt x időben beszélgettem jópár emberrel, úgymond sorstárssal.Fiatalok mint én, 30-as éveket kezdik, vegyesen, fiúk és lányok. Hozzám hasonlóan mind annyira kiábrándult és megkeseredett a szerelem témában a sok csalódás miatt hogy már el sem tudják képzelni hogy társuk legyen. Még egy véletlen érintést is elutasítanak, illetve keményen eltiporják magukban minden vágyukat. Teljesen bezárkóztak. Azt hittem csak én élek így de megdöbbentő hogy rengetegen vannak így ezzel. Szerintem nem feltétlenül kapunk mi férfiak annyi elutasítást mert nem vagyunk épp 10/10-ek hanem mert egyszerűen az illető lány már elengedte ezt az egész ismerkedés témát és nem érdekli. Sokan a pénzre meg a csúcs külsőre hivatkoznak holott sok esetben nem biztos hogy tényleg ezen múlik a siker. Azt hiszem hogy elveszett generáció vagyunk többek között ebből a szempontból is.
Mi a véleményetek? Hogy látjátok ezt? Bennetek hol tart ez a téma? Feladtátok már vagy próbálkoztok?
Teljesen igazad van. Ebben a világban nagyon nehéz ismerkedni, még nehezebb párkapcsolatot kialakítani, de a legnehezebb azt megtartani (nemcsak hónapokra).
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!