Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy tudnátok magatokat túltenni ezen?
Figyelt kérdés
Először is kérlek ne ítéljetek el, mert , biztos,hogy sokak számára megbotránkoztató lehet. Édesanyám unokatestvérébe szerettem bele, és ez kölcsönös is volt. Nem volt sok korkülönbség közöttünk, mindössze 6 az ő javára. Én is tudom, hogy ez közeli rokoni kapcsolat, és a babavállalás szempontjából sincs rendben. Nem ismertük egymást, az évek alatt 1-2x találkoztunk. A lényeg, hogy tiltottak tőle engem. Nagyon ellenséges volt a család egyik része,persze az én családom se örült,de elfogadta. Tudtam , hogy így ennek semmi értelme, és nem lett volna szabad belebonyolódni, de azóta nagyon kínlódok. Nem akartam vele folytatni,de mégis folytattam. Most már semmi kapcsolat nincs közöttünk, úgy érzem tönkretettem a családi kapcsolatot is, mindent...átkozom magam, mert tudtam,hogy nem szabad ezt hagyni kibontakozni. Nagyon szenvedek, mert közös jövőnk sose lett volna így, és tudtam,hogy nem mellettem van a helye,akármennyire szeretjük egymást..20as,30as éveinkben vagyunk. Komolyan mondom, ha van elég baja az embernek,csinál még többet...én legalábbis. Szerintetek ezen hogy lépjek túl? egy kígyónak érzem magam.nagyon hiányzik..őrület.
Ne ítéld el magad emiatt, az már egy jó pont hogy elismered hülye voltál. Sokan idáig sem jutnak már el. TÉny hogy jó nagy kalamajkába keverted magad, viszont emberek vagyunk, hibázunk. Ebből is tanulhatsz, méghozzá egy nagyon lényeges dolgot: a tetteinknek mindig következménye van, előbb vagy utóbb, melyeket vállalnunk kell. Legyen ez számodra egy tapasztalat és többet semmilyen körülmények között se ilyet se hasonlót ne tegyél mert látod, fájdalmas a vége. Lépj ezen túl és azok akik nem fogadnak el ne is érdekeljen. Az embereknek sehogy sem lehet megfelelni. Kitartást!
21/L
2020. ápr. 30. 12:08
2/16 anonim válasza:
Jogilag nyugodtan hazasodhattok.
2020. ápr. 30. 12:16
3/16 A kérdező kommentje:
jogilag igen, de ott a félelem a baba miatt(tanácsadás se 100%)illetve, hogy ő benne nem változik-e valami..a családja kitagadással fenyegette,elzárkózott tőle,engem meg mindennek elhordtak.én ezt nem akartam,és nem is bírtam. Ő se dobhatja el egy emberért a családját..
2020. ápr. 30. 12:17
4/16 A kérdező kommentje:
én kikészültem ez idő alatt...
2020. ápr. 30. 12:18
5/16 A kérdező kommentje:
nagyon csúnyán ért véget a dolog, engem nagyon megviselt a helyzetünk..
2020. ápr. 30. 12:21
6/16 A kérdező kommentje:
komolyan, engem már mindenki utál...semmi értelme a létezésemnek
2020. ápr. 30. 12:33
7/16 anonim válasza:
Akkor,azért elmondom szerintem mi a helyzet ezzel:
- Aki emiatt bántott, az sosem szeretett.
- Az a család, aki bánt, az nem a csalàdod.
- Ha hagyod, hogy mások döntsenek a boldogságodról, sosem leszel boldog.
- Ha mindenki más véleménye jobban számít a sajátodnál, akkor soha nem fogsz boldogulni az életben.
- Távoli rokonok vagytok, sem a babavárás (biológiailag) sema házasság (jogilag) nem lett volna gond.
De szerintem ha emiatt engedted el őt, akkor te sem szeretted eléggé.
Ha bánt a család vagy kitagad, akkor folytatod az életed nélkülük. Ennyire egyszerű
2020. ápr. 30. 12:43
8/16 A kérdező kommentje:
pedig azóta nem ismerkedem,nem is tudok mást elképzelni, nagyon szeretem és fogom is, de nekem vannak egyéb problémáim:depresszió,amit ez a helyzet felerősített,és küzdök dolgokkal.ez is közrejátszott.
2020. ápr. 30. 12:47
9/16 anonim válasza:
Ha viszont a lehúzó, elutasító családoddal maradsz, ez csak rosszabb lesz.
Menj el a közelükből, keress fel egy jó pszichológust (TB állja, ha háziorvossal "íratod fel") es HA TÉNYLEG szereted azt az embert, akkor nem engedd el.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!