Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Túlgondolom esetleg?
Visszautasított, bár attól függetlenül folyton minden mozdulatom lesi és ott lófrál körülöttem. A face-en ha én megváltoztatom a profilképem akkor ő is ezt teszi. Ha megoszt valaki egy természetfotót amit nagyon szeretek és likeolom valamint hozzászólok mert tényleg nem tudom szó nélkül hagyni annyira tetszenek az ilyen képek, akkor rá egy órára ő is feltölt egy ilyet. Amikor korábban reagáltam egy koncert eseményre akkor ő is ezt csinálta. Kicsit az a gyanúm hogy figyelemfelkeltő akar ez lenni nem?
Miért foglalkozik velem ennyire ha közömbös vagyok számára?
Komolyan, miért lett kitörölve a válaszom?
Ennyire hihetetlen, hogy ilyen gyerekes dolgot, csak az agyilag éretlen tinik csinálnak?
Ezt utánzásnak nevezik!
Azért csinálja, mert gyerek, azt hiszi, hogy ezzel felkeltheti az éredeklődésedet.
De ez mondom mégegszer, Tini kapcsolatokba tartozik!
Privát üzenetre...
Profil képet vagy borító képet változatok, akkor ő is nemsokára, ráadásul úgy hogy pl természetben vagy gyerekkel vagyok a képen akkor ő is olyat rak ki... Vagy természeti képet osztok meg, akkor ő is utána ugyan ezt teszi. Vagy hasonló esetek történnek. Olyan idézeteket rak fel, amik az én idézeteimre passzolnak válaszképpen.
Szerintem nézegeti hogy miket osztok meg, meg alapban a profilomat és reagál rá . Szerintem is fel akarja magára vonni a figyelmemet, gondolom hogy ráírjak vagy valami. Jobb ötletem nincs. Gyanús nekem, nagyon gyanús.
Csak azt nem értem miért teszi ezt, miért nem ír rám, vagy miért rázott akkor le?...
Érthetetlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!