Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27f vagyok sose volt senkivel szexuális kapcsolatom. Lényegében eddig csak vegetáltam, de tudom, hogy ez is teljes értékű élet. Mivel ugyan 27. éve magányban élek, de mégis körül vesz az élet szeretete. Szerintetek kevesebb öröm volt az én életemben?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 25. 16:36
11/12 anonim válasza:
Miért kell bántani utolsó.:( Így is elég baja van (neki is). Én megértelek, mivel én is kimaradtam, lemaradtam sok mindenről, főleg a párkapcsolatról. Szerintem örök egyedüllétre vagyok ítélve, én úgy gondolom.Nem is teszek azert hogy ez változzon. Vannak ilyen emberek,magányos farkasok.
12/12 anonim válasza:
Azaz, pontozzatok csak le, amiért kérdeztem, hogy mit tettetek eddig azért, hogy ez változzon. ;)
Én nem bántottam senkit, de néhány ember hangosan érdemli meg a sorsát. Utolsó be is ismerte legalább, hogy semmit nem tesz ez ügyben.
Én nem bántok senkit, de az élet sem fog megállni elmorzsolni pár könnycseppet pár passzív létező emberért. Nem tesztek semmit és nem is akartok. Ha nektek jó itt sírni, sírjatok. Aki akar valamit, az meg úgy is teszt/tett érte, ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!