Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt olyan kapcsolatotok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan kapcsolatotok, amiből azt hittétek semmi nem lesz, de mégis szerelem lett?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Kivancsi lennék olyan történetekre,amikor szinte lehetetlen volt,hogy végül kapcsolat legyen ,de mégis ?

Például évek múlva találtatok végül egymásra

Először elutasított aztán mégis kellettél valakinek ,utálatból szerelem ,második esély ilyesmikre lennék kivancsi. Szívesen olvasgatnám .

Ilyenek vannak?

2020. ápr. 23. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
csak forditva
2020. ápr. 23. 21:57
 2/6 anonim ***** válasza:
70%

Volt. Egy éjszakás kalandnak indult és valamit nagyon jól csinálhattam, mert mára már a férjem és gyermekem apja.

Nincs mese! Aki tud az tud!

Aki nem így járt, az annyit is ér!

2020. ápr. 23. 22:24
 3/6 anonim ***** válasza:
50%
Kivi vagyok, hogy nő vagy férfi vagy :)
2020. ápr. 24. 00:47
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Sok ember nincs tisztában az érzelmeivel, van akinek kell a másik, de fél párkapcsolatot létesíteni, így soha nem jönnek össze, de van hogy mégis. Párkapcsolati téren nagyon sok furcsa dolgot tapasztaltam eddig másokat figyelve, és még fogok is.
2020. ápr. 24. 09:44
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen.

De túlzás lennne azt mondani, hogy “lehetetlen” volt az elején.. úgy döntöttünk, hogy nem folytatjuk, én nem tettem túl magam az elözō szakításomon sok ideje, talán emiatt nem tudtam beleélni magam, ō meg tapasztalatlan volt, neki ez volt az elsō, talán emiatt fura volt.

Késōbb egymásra találtunk és akkor már éreztem, hogy szeretem ōt, másképp viszonyulok hozzá, mint régen.

2020. ápr. 24. 10:16
 6/6 A kérdező kommentje:
4-es milyen fura dolgokat ?
2020. ápr. 24. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!