Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Figyelt kérdés
Van 1 hölgy 39 éves, én 41 és nagyon beleszerettem! Sajnos nagy a különbség társadalmilag, ő egyetemet végzett ügyvéd, én gyári dolgozó vagyok! 1 éve hiteget, de semmi, mindig közbejön valami! Minden kis megspórolt pénzemen ajándékokat veszek neki, ilyenkor kedves, ha talizunk, de sokszor alig ír, mindig azzal jön, hogy sok a munka! Miatta 3 munkahelyem van, de beleroppanok lassan! Kezdem érezni, hogy csak szórakozik, én meg belehalok ebbe!2020. ápr. 23. 09:59
3/6 anonim válasza:
Ha szereted hogy kihasználnak, akkor folytasd csak.
4/6 A kérdező kommentje:
1 koncerten ismerkedtünk meg, akkor ott derült ki, hogy 3 utcára lakunk egymástol Budapesten! Mindig írt, hogy hiányzom stb, én mindig vittem ajándékot a talikraí, utána meg napokig semmi! Közben gambeleszerettem, és mikor mondta, hogy ügyvéd, akkor lett 3 munkahelyem, mert szégyeltem magam, hogy gyári munka, és gyári fizum van, és nem naponta taliztunk, így vállaltam ezt, hogy nehogy az anyagi különbbség miatt bukjak el! Nagyon nehezen bírom, sokszor beesek az ágyba tusolás után, és 3 órát alszom, fogytam is kb 15 kg ot, de érzem ez így nem mehet tovább, de lelkileg nemtudom elengedni, és azért mert az aki!
2020. ápr. 23. 10:43
5/6 A kérdező kommentje:
Nem azért, mert az aki! Bocsi, de melléütögetek, nagyon álmos vagyok, de dolgozom most is!
2020. ápr. 23. 10:45
6/6 anonim válasza:
Figyelj, ha ő nem tud elfogadni olyannak, amilyen vagy, akkor később sem működne.
De ha neked még van erőd, akkor kapaszkodj az illúziódba nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!