Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyek rá egy férfit érzelmesebb legyen?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre az évek alatt, mintha kiment volna a romantika.
Jól működik a kapcsolat,-ritkán veszekszünk,és tudom nagyon szeret ahogy én is őt, nincs gond a szexuális életünkkel sem, de valahogy, mintha eltűnt volna a romantika.
Átölel, alkalmanként. Ha olyanja van ritkán odabújik lefekvéskor. Én ennél többet igénylek mint hogy 2 hetente elmondja 2 szóval vigyorogva hogy szeret.
Próbáltam vele beszélni erről, többet bújni de nem tudom mivel vehetném rá, kicsit romantikusabb legyen. Tudom hogy menne neki ha akarná, mert régen is ment.
Az a baj, hogyha ő nem igényli, akkor sehogy sem tudod rávenni, max kényszer lesz és az senkinek sem jó. Biztos, hogy minden rendben? Nem lett megszokás a kapcsolatból?
2020. ápr. 22. 10:26
2/11 anonim válasza:
Ő ilyen alkat, miért akarod megváltoztatni? Ha jól működik a kapcsolat, az nem azt jelenti, hogy szeret? Mi értelme állandóan mondogatni?
2020. ápr. 22. 10:26
3/11 anonim válasza:
"nincs gond a szexuális életünkkel"
Erről mondjuk megkérdezhetnéd őt is.
2020. ápr. 22. 10:30
4/11 A kérdező kommentje:
Minden nap együtt vagyunk valamikor többször is. Igényli sose utasítom vissza , én is vágyom rá ahogy ő. Nem tudom régen miért mondta többször hogy szeret.
2020. ápr. 22. 10:32
5/11 anonim válasza:
Teljes mértékben megértelek.Komolyabban el kellene erről beszélgetned vele hogy ez nem egy nagy dolog de neked ez rosszul esik és több megszeretgetős pillanatra vágysz.Mi 15 éve vagyunk házasok és összebújva alszunk el.Nem vagyunk állandóan egymás nyakán de sokszor megsimogatjuk egymást ha épp főzök bejön a konyhába valamiért nem megy úgy ki hogy ne lenne valami puszi vagy simogatás vagy épp csak a fenekemre csap.És ez nekem fontos apró dolgok de mégis sokat jelent nekem.
2020. ápr. 22. 10:39
6/11 anonim válasza:
Hát nekem már ennyi is elég lenne a boldogságomhoz, mármint ami neked jut:(
2020. ápr. 22. 10:48
7/11 anonim válasza:
Ha ilyen apróságokkal nem fejezi ki az érdeklődését, akkor erős a gyanúm, hogy megumta a kapcsolatot... Az érintésnél nincs erősebb kifejező erő.
2020. ápr. 22. 11:02
8/11 anonim válasza:
Hogyan vegyél rá egy kacsát, hogy ugasson?
Keresel egy érzelmesebb férft, vagy elfogadod a mostanit.
2020. ápr. 22. 11:05
9/11 anonim válasza:
A kapcsolat eleje kampány. Akkor megy a műsor. Most a mindennapok vannak, ő ilyen, ez van.
2020. ápr. 22. 12:03
10/11 anonim válasza:
Az égvilágon sehogy..
Az én barátnőm is ezt akarta..
Eleve a férfiak nem nagyon érzelgős fajták de rá venni őket,hogy az legyenek képtelenség és hülyeség is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!