Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan írjam le az érzéseim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan írjam le az érzéseim egy lánynak?

Figyelt kérdés

Barátnőm 20 éves folyton azzal jön hogy 1 év alatt egyszer se mondtam el hosszasan hogy mit érzek iránta csak annyit hogy szeretem.

Fiú vagyok 17 éves ő az első barátnőm gozom sincs róla, hogy hogyan lehet hosszasan elmondani (mostanában inkább csak facebokon leirni..) hogy mit érzek iránta.

Nem vagyok ilyen nyálas érzelgős típus.

Hogy adjam meg ezt neki?

2020. ápr. 19. 15:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én sosem vártam ilyet, főleg olyantól nem, akinek ez nem a kenyere.

Szerintem legjobb ha megmondod neki, hogy ez nem a te stílusod. Annak nincs értelme, hogy összeollóz valamit az internetről.

Persze éreztesd vele, hogy kedveled, szereted, és néha erőltesd meg magad, hogy valami újat is halljon tőled.

2020. ápr. 19. 16:04
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Önbizalomhiányos a barátnőd? Van valami traumája? Ha nem, esélyes hogy fejben vannak gondok, mert abszolút hülyeség hogy írjál esszéket az érzéseidről. Beszéljetek róluk értelmesen persze, de itt csak annyit akar hogy istenítsd őt, mert valószínűleg kell az egójának egy kis pumpa (hogy fontosnak érezze magát).

Nem kell parancsra cselekedni attól mert azt akarja valaki.

2020. ápr. 19. 16:06
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
Én nő vagyok és írtam már ilyet. Nekem egyátalán nem esett nehezemre leírni, jött magától minden. De ha te nem tudod leírni az érzéseidet, akkor ezt hagyni kéne. Mondd meg neki hogy te nem ilyen típus vagy, nem mindenki tudja kifejezni magát és az érzéseit.
2020. ápr. 19. 16:10
 4/8 A kérdező kommentje:

Hiába mondom neki , hogy én nemtudom kifejezni az érzéseim és ez nem az én stílusom szerinte 1 év alatt tudnom kéne ilyet csinálni..

Mert előző barátai fejből 2 óra hosszát tudott neki erről beszélni :(

2020. ápr. 19. 16:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha ez nem megy magától, akkor ne erőltesd. Én sem tudnék ilyen írni.
2020. ápr. 19. 16:36
 6/8 anonim ***** válasza:
A legjobb barátodnak szoktál ilyeneket írni? Ugyanúgy nem normális az ilyen szerelemben sem. Magadtól lehet írni ha erre van igényed, de hogy a pasijait arra kéri hogy órákig róla áradozzanak, az a nevetséges kategória. Nem attól függ hogy szereted-e hogy miket írsz vagy mondasz neki, hanem hogy hogy viselkedsz vele.
2020. ápr. 19. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem lehet kierőszakolni, megrendelni, te más vagy, nem így fejezed ki magad, és különben sem illik az exszel összehasonlítgatnia.
2020. ápr. 19. 17:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Aljas dolog volt az exével összehasonlítania. Nem normális ezt eröltetnie tőled. Viszont leírhatod neki ahogy nekünk. Leírhatod, hogy te nem vagy olyan aki szavakkal ki tudná fejezni, választékos elbeszélésben az érzéseit. Te inkább kimutatod..attól szereted, csinosnak tartod...ahogy jönnek a gondolatok, úgy írd. Ha két sor lesz akkor két sor lesz, de ha hagyod hogy jöjjenek maguktól a gondolatok, és nem törekedsz, hogy választékos legyen, akkor összejöhet hosszabb írás is. Ha a mosolya jut eszedbe, ha egy rajta jól álló ruha, akkor azt írod. Ha a reggeli kócos haja, hogy milyen aranyos olyankor, akkor azt.
2020. ápr. 19. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!