Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megkérgesedtem. Nem is tudnék már máshogy viselkedni. Nagyon gáz dolog ez?
Fájdalom,csalódás, keserűség, és teljesen kicsorbult önbecsülés. Így tudom a szerelmi életem kifejezni. Sokszor majdnem szó szerint belehaltam a viszonzatlan szerelembe. Ma már nem tudok egyáltalán közel engedni magamhoz egy nőt sem. Társaságban voltunk ma este egyik ismerősömnél ahol volt egy lány és próbált beszélgetni velem de én teljesen elutasító voltam vele. Inkább elmentem a közeléből ha odajött. Ez láttam kicsit rosszul esett neki de nem tudok már és legfőképp nem akarok beszélgetni vagy neadj isten ismerkedni a nőkkel. És jobb érzés ez mint puncsolni nekik és délibábot kergetni. Abszolút nem tudok megbízni egyikben sem. Nem engedem hogy mégegyszer fájjon... Sokan azt mondják hogy nem normális dolog ahogy kezelem ezt de a sok fájdalom után amit átéltem nem vagyok tényleg képes ezt sehogy sem kezelni. És nem bánt a dolog. Úgy érzem hogy nem vagyok így a magam ellensége hogy nem teremtek saját magamnak sebezhetőségi felületet saját magamon. Közben azt mondják pont így vagyok a saját ellenségem. De nem képes senki megérteni hogy képtelen vagyok megbízni valakiben és az esetleges fájdalmat újra és újra átélni.
Mennyire lehet ezt így megérteni? Tényleg rosszul gondolkodok?
"Tényleg rosszul gondolkodok?"
Mármint kinek a szempontjából?
Átérzem. Valószínűleg azért érzed így, mert megalázónak érezted a viszonzatlan érzelmeid, ami érthető is, főleg manapság, amikor a sok egómániás, önimádó nő egyszerűen nem bírja ki elutasításkor, hogy ne taposson még beléd egyet búcsúajándékként, mert ő attól felsőbbrendűnek érzi magát. Ezen az oldalon is látni ezt, hármasnak igaza van.
Egyetlen megoldás, ha ahogy írtad, nem puncsolsz be nekik. Csinálj mindent úgy ahogy neked jó, tanuld el ezt a módszert a menőcsávóktól akikért úgyis odavannak. Hogy ő mit akar arra minimális figyelmet fordíts, legyél te a középpontban. Például ha inkább söröznél a haverokkal randi helyett akkor menj oda, és ha hisztizik ne alázkodj meg neki. Ez a módja annak, hogy végül ő alázkodjon meg neked, ha látja, hogy te nem egy kis csíra vagy aki mindent megtesz a nőért, hanem te vagy a felsőbbrendű. Ezekből az önimádó nőkből ma már csak így lehet kicsikarni a tiszteletet.
Nem gondolkodsz rosszul! Nem gáz dolog!
Akkor lenne gáz, ha képmutató lennél.
Idő kell míg beforrnak a sebek, persze dolgoznod is kell rajta.
Milyen vallású vagy?
Menj el a gyülekezetedbe, és kérj is a paptól lelkigondozói beszélgetést.
Persze a járvány után, mert sajnos templom sincs. De ha valahol otthonra találsz a gyülekezetedben kapsz szolgálatokat, és értelmes dolgokat tehetsz másokért, és sokkalta jobban fogod érezni magad! Addig is olvassd a bibliád ha van, a neten is fenn van, hallgass igehírdetéseket. Ismerkedj az Úrral, tudd meg mi a terve Veled!
"Mert Isten nem haragra rendelt minket, hanem hogy elnyerjük az üdvösséget a mi Urunk Jézus Krisztus által," 1 Tes. 5,9
3# 5#. Nagyon jó meglátás. Igazatok lehet.
7# neked is köszönöm. Nem is gondoltam volna hogy valaki azzal fáradna nekem itt hogy kikeressen és megosszon egy ilyen tanmesét. Nagyon szép volt. Köszönöm!
Nyilván érzed, hogy nincs ez így jól, nem így kellene lennie, de attól még teljesen indokolt és érthető.
Az én életemben már nincsenek ismerkedésre lehetőséget adó alkalmak, de ha lennének, ugyanígy viselkednék. Kerülném a helyzetet, menekülnék. Önvédelemből. + a napokban ismertem fel, ahogy gondolkodtam rajta, hogy már nem is lennék képes szeretni. Tinikoromban és a 20-as éveim elején még ment. Viszonzatlan volt, meg reménytelen, meg minden, de legalább nem voltam jégcsap. Ma már az vagyok. Érdeklődhetnének irántam, viszonozhatnák, de mostanra késő... hidegen hagynának vagy idegesítenének, emiatt eltolnám magamtól őket. Megszoktam az egyedüllétet, "elvadultam", belecsontosodtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!