Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, hogy férfi létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy férfi létemre ennyire érzékeny vagyok?

Figyelt kérdés

Nagyon gyorsan "szerelembe esek". Ha egy lány picit kedvesebb, barátságosabb, nyitottabb velem, már egyből csak rá tudok gondolni és más nem érdekel. A baj, hogy így nagyon sebezhető vagyok és sok csalódás ér. Hogy lehet ebből kigyógyulni?

27/F, egyedülálló

2020. ápr. 14. 20:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én is ilyen vagyok. Hányszor pofára estem már, te jó ég...
2020. ápr. 14. 20:52
 2/5 Noren1989 ***** válasza:
100%

Szeretethiányos vagy te barátom...

Növesztesz egy kis emberismeretet, megtanulhatsz a gesztusok mögé látni.

2020. ápr. 14. 20:53
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
valszeg sokkal több az ösztrogén szinted mint aminek kell lennie! emiatt a férfiak sokszor érzékenyebbek! ajánlanám a sportot az elegendő alvást a megfelelő cink illetve d-vitamin bevitelt és a napi zsír bevitelt! esetleg nézz szét mert lehet hogy kapcsolatban vagy olyan anyaggal ami direkt megnöveli az ösztrogén szinted! pl krémek gyógyszerek testápolók!
2020. ápr. 14. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Mert az jobb lenne, ha annyira érzékeny volnál, hogy egy csalódás után 10 évig nem tudnál szerelmes lenni?
2020. ápr. 14. 21:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Miért ne lenne normális?

Hagyjuk már azt a középkori tévképzetet, hogy az a férfi, aki egy érzéketlen tuskó...

2020. ápr. 15. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!