Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kint hidegfront, bent tűzforró szerelmeskedés a partnerrel. Kinek tetszene?
Figyelt kérdés
Kinek nem?
Kort, nemet is.
2020. ápr. 14. 11:21
2/16 anonim válasza:
Ebben őszintén, mi olyan nagy dolog?
A barátommal volt, hogy elmentünk Svájcba síelni, és napközben kint voltunk végig a térdig érő hóban, este pedig "bent tűzforrón szerelmeskedtünk".
Ha van rá partnered hajrá.
23/L
3/16 anonim válasza:
Miért lenne ettől nagy az arca? Azért mert kitette a lábát az országból? Én pasi nélkül voltam Olaszországban, Angliában, Finnországban, meg még pár helyen. Unalmas már h egyesek életképtelen ék nézik a nőket férfi nélkül.
4/16 anonim válasza:
Egyébként meg igaza van, nincs ebben semmi nagy dolog. Egy sima téli nap, amit te leirtal? V télen nem szerelmeseinek szerinted az emberek v mi?
5/16 anonim válasza:
Nekem tetszik/tetszett/tetszene
6/16 anonim válasza:
"2: kicsit nagy az arcod. Gondolom nem te fizetted. 😂😂😂"
És miből gondolod?
7/16 anonim válasza:
Pont egy órája csináltam ezt. A saját lakásomban kérdező, pedig nő vagyok... :( 28/N
8/16 anonim válasza:
Nem értem, miért lenne nagy az arcom. Őszintén örülnék, ha megmagyaráznád.
Ha nagyon érdekel egy svájci barátnőm hívott meg magukhoz, így valójában egyikünk se fizetett, de ha nagyon mélyen bele szeretnél látni valamit, akkor általam jött létre az utazás.
Egyébként minden utunkat és programunkat felesben fizetjük.
23/L
9/16 anonim válasza:
Neked amigy milyen nyomorod vagy hogy ilyen degeneralt vagy?
10/16 anonim válasza:
“Újabb frusztrált férfi kérdező, aki nem azt a vàlaszt kapta, amit elvárt, és ezért az incel kórussal karöltve lepontozta a normális női válaszokat” - című rovatunkat látták. 🤭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!