Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sovány nök, veletek is elöfordul h csödöt mond a pasi, föleg új kapcsolatban, vagy csak molettekkel?
Jobban teljesitenek a ferfiak sovany nökkel ?
Nök es ferfiak valaszat is varom
Az a pasi aki csődöt mond egyszerűen nem kívánja a nőt, függetlenül attól,hogy sovány vagy duci.
Persze első alkalmaknál esetleg az izgalom is okozhatja ezt.
Ha egy pasinak tetszik egy nő, eljutnak a szexig, akkor bizonyára vonzódik Hozzá, kívánja.
Én még olyanról nem hallottam,hogy egy kapcsolatban csődöt mond a pasi azért mert nem kívánja a nőt a testalkata miatt. Akkor nem is jött volna Vele össze.
Nem sírni kell, hanem lefogyni...
No, milyen érzés fordítva megkapni? :) (Egy vékony férfi, aki edz, mégis folyton leszólják.)
"Az a pasi aki csődöt mond egyszerűen nem kívánja a nőt, függetlenül attól,hogy sovány vagy duci."
Ezt a marhaságot...
Amikor nagy ritkán ilyen jellegű problémám volt, az sosem a barátnőm külseje miatt volt, hanem a tőle független stresszforrások miatt.
Ennyi amit az 1-es is mond: "Az a pasi aki csődöt mond egyszerűen nem kívánja a nőt, függetlenül attól,hogy sovány vagy duci." ---> nem kell túlbonyolítani.
Bármilyen alakja lehet, ha nem kívánatos számára.
Nem is tudom, de ott inkább életvitel, stressz, vagy valami hasonló lehet.
Voltam már 50 kilóssal, 120 kilóssal, 160 centissel, 180 centissel, de ha lekerül a ruha, feláll, nulla érzelemmel is.
Volt olyan, meg volt beszélve a szex, mikor megláttam ruha nélkül, hát.................
Azért, hogy ne szomorúan távozzon, lezavartam vele 3 menetet.
Muris vagy utolsó
Röhögtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!