Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok valahogyan változtatni magamon?
Az a helyzet, hogy ritkán vagyok szerelmes.
Ritkán fog meg külsőre és belsőre is egyaránt a másik fél, de akkor iszonyatosan oda vagyok érte.
Persze vannak olyan srácok, akiket helyesnek találok de valahogy nem tudok többet érezni irántuk.
Próbáltam randizni is, de többszöri találkozás után is úgy éreztem mintha csak simán haverok lennénk.
Szeretnék valahogy ezen változtatni, hogy ne legyen ilyen nehéz beleszeretnem valakibe.
Sajnos a korosztályomban nagyon elterjedt az, hogy nem vigyáznak a lányra, keresztbe tesznek neki, stb... és én ezt szoktam nézni, hogy figyeljen rám, óvjon meg és viselkedjen velem normálisan.Viszont a külső is számít nekem.
Szóval így eddig ezek miatt vagyok ritkán szerelmes.
18/L
Miért kellene ezen változtatni? Jobb lenne, ha boldog boldogtalan bejönne?
Én féfi vagyok, és hasonló, mint te, nem jön be külsőleg, és belsőleg minden szembejövő nő. De inkább voltam egyedül több mint 1.5 évet, mint az, hogy beleszeressek minden nőbe akivel 2 szót váltok.
Nem neked kell alabb adnod, jobban mondva vonzalom nelkul belemenni, hanem ki kell varni.
Mivel en harminc evig voltam szuz, es nem vonzalombol vesztettem el, melegen ajanlom az ismert tarskeresoket. Barmennyi idiota van fent, ott van eselyed megtalalni, akivel jo lesz. Barcsak annak idejen lett volna ilyen!
Egy nagyvarosban is nem eleg latni olyat, aki vegre kene, talan nem szingli, nem rossz kapcsolatban szenved, vagy nincs modod megszolitani.
Tinder, Badoo es oriasi turelem.
Azért szeretnék változtatni, mert szinte így nincs senkim.Fiatal vagyok még és szeretnék én is megtapasztalni dolgokat és nem majd huszon felül kezdeni tapasztalni a dolgokat.
Kevés kapcsolatom volt, de egyik sem volt jó és ezért is szeretnék változtatni.
Mert rengeteg idő elmegy azzal míg jön egy srác az életembe, aztán azzal is sok idő elmegy míg megismerem.Aztán rövid ideig vagyunk együtt és ennyi.Nem szeretném ezt játszogatni.
Ha azt szeretném hogy pátyolgassanak, akkor összejönnék olyan sráccal, aki iránt semmit nem érzek.
Én is gondolkodtam már ezen.
Azt szeretném ha egy igényes srác lenne aki normálisan viselkedne velem.
Bár nem tudom hogy ez nagy igény-e.
"Viszont a külső is számít nekem." képzelem.
Válaszd el az igényességet a szépségtől. 2 külön kategória. Ha kimosom a seggem, attól max igényes vagyok, de nem szép. Az más!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!