Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Együtt tudnátok lenni ismerteb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt tudnátok lenni ismertebb emberrel?

Figyelt kérdés
A pasival Tinderen ismerkedtünk meg, még a nagy bezárási/korlátozási hullám előtt találkoztunk egy étteremben és utána sétáltunk az utcán, valamint azóta volt már több randink is. Nagyon sokan bámultak minket, ami elég furcsa volt, aztán kiderült, hogy ennek vélhetően az az oka, hogy szerepelt egy bizonyos tévéműsorban. Én nem nézek egyáltalán tévét, az említett műsort sem láttam, így nem tudtam róla, hogy ő egy úgymond ismertebb ember többezres insta-követővel. Korábban csak Tinderen és Facebookon beszéltünk, utóbbi meg privát neki. A lényeg, hogy én el tudnék vele képzelni kapcsolatot, nagyon szimpatikus számomra, de kicsit ijesztőnek tartom, hogy naponta kap üzeneteket tiniktől, akik kvázi felajánlkoznak neki, valamint nem szeretnék úgy ismert lenni, mint XY barátnője.
2020. ápr. 12. 12:56
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
Nekem nem kéne ilyen pasika.
2020. ápr. 12. 13:05
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Talán. Ha normális, nincs elszállva, tudja kezelni a médiát és a rajongókat, akkor igen. Illetve ha elfogadja, hogy én privát magánéletet szeretnék, szóval rólam ne posztoljon közösségi oldalakon, semmilyen felületen nem akarok szerepelni meg celebpartikra, gálákra se járnék vele, az fix.

Amúgy valamennyire az is számítana, milyen jellegű műsorban volt, és hogy mit akart elérni a médiaszerepléssel. Tőlem alapból nagyon távol áll ez a világ, mondjuk tehetségkutató oké, de pl valóvilágbohóc nem nagyon érdekelne. Bár persze ha amúgy szimpatikus a srác, akkor valamennyire nyilván egyezik az értékrendünk.

2020. ápr. 12. 13:08
 3/8 anonim ***** válasza:
6%
Nem, nekem a közönséges halandók jobban tetszenek. Így legalább megelőzöm a későbbi elkerülhetetlen problémákat. Arra meg ne alapozz, hogy valaki az elején szimpatikus, mert ugye egy rossz kapcsolat és válás is így kezdődik.
2020. ápr. 12. 13:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sok mindentől függ.

Függ hogy pl milyen volt az adott műsor. Mert olyannal nem lennék együtt aki ilyen valóvilág, barátokközt stb stb szennyekbe szerepelt...őt minősíti. Ha valami normálisabb akkor esetleg (én se nézek tvt amúgy).

Függ attól is hogy ő hogyan kezeli. Ha úgymond széttudja választani a kettőt, elfogadja hogy te nem akarsz semmilyen módon ismert lenni, jól kezeli ezt akkor igen. De neked is meg kell tanulnod bízni a másikban és bízni abban hogy az ilyen üzeneteket jól kezeli/tesz rá és nem reagál. Meg kell tanulni ezzel neked is együtt élni, azzal hogy sokaknak fajhat rá a foga.

Ezeket mérlegelném. Amúgy ha ilyenek stimmelnek akkor igen. Utána úgyis kiderül hogy van-e jövője.

2020. ápr. 12. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell beszelni, neked mi fer bele ezzel kapcsolatban, ennyi. Engem nem zavarna, de en is tevekenykedek Youtubeon, nem vagyok nyilvan ismert, de alapvetoen nem zavar a masok elott szereples. Szoval nekem beleferne, amennyiben azt latom, hogy o is tudja ezt normalisan kezelni. Szamtalan olyan ismert ember van, akiknek a parja nem jelenik meg nyilvanosan, es a maganelet tabu nekik a mediaban is.
2020. ápr. 12. 15:12
 6/8 anonim ***** válasza:
31%

Rocksztarral nem kezdenek, mert azokra szo szerint ramasznak es szinte szaz szazalekban megdugnak mindenkit.

De a nyomulos rajongokat jol is lehet kezelni, pl hogy olvasatlanul torli az uzeneteket.

A bamulast azert szoknam meg, mert sajnos kb husz-harminc evig bamultak nem hires emberkent, megtanultam a pokerarcot.

De ha az a tipusu pasi lenne, aki mutogatja magat az instagramon, okos kozhelyeket puffogtat meg boldog es csodalatos kirakat eletet posztolgat, ahhoz nem volna gusztusom.

2020. ápr. 12. 15:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ milyen műsor volt...
2020. ápr. 13. 05:47
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha nagyon tuti a srác, adhatsz neki simán egy esélyt :)

Az sokat elmond róla, hogy nem azokkal kezd ki, akik nyomulnak rá az ismertsége miatt, hanem tinderen keresgél helyette.

2020. ápr. 26. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!