Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk! Ti szakítanátok ezért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti szakítanátok ezért?

Figyelt kérdés
Imádom a hosszú szőkehajú lányokat. Az ideálom az alacsony, fenékig érő hajú kék szeműek. Össze is jöttem álmaim nőjével, fél éve vagyunk együtt, erre kitalálta hogy idegesíti már a hosszú haj, mi lenne ha levágná max. vállig érőre... eléggé megijedtem, hogy mi van, ha akaratlanul is ekezdene nem tetszeni annyira
2020. ápr. 10. 23:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha így van, jobb is lesz neki nélküled... Már csak azért is, mert nem te cipeled, nem te foglalkozol vele, nem te fésülöd ki... Jobb is ha a haj miatt vagy vele külön váltok
2020. ápr. 11. 00:00
 2/6 LazyJones ***** válasza:
100%
Nem. Majd visszanő. Amúgy sem a haját kell szeretni, hanem a többit.
2020. ápr. 11. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ne aggódj ezen, ha szereted, ez sokat nem fog befolyásolni.

Egyébként ez gyakori jelenség. Hosszú haj, zavar, megunod, levágatod, rájösz, hogy, mégis jobb volt a hosszú, visszanöveszted. Én is legalább évente eljátszom

2020. ápr. 11. 06:43
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahaa. Ebből azt veszem le, hogy neked csak a haja miatt tetszik a barátnőd. Szakíts vele ha levágatta, mindkettőtöknek jobb ez ígym
2020. ápr. 11. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Utána kérd el tőle a levágott haját amibe belemasztizhatsz. Nőd már úgy se lesz.
2020. ápr. 11. 09:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de a barátnőd helyében inkább én szakítanék veled. Akinek ennyire van egy konkrét ideálja, és elgondolkozik azon, hogy rövidebb hajjal nem fogok neki tetszeni, az nekem nem kell. Szóval szerintem szakítsatok, ennek így nem sok értelme, nem hiszem, hogy tényleg igazán szereted a lányt. Jobban jár, ha minél előbb vége lesz.
2020. ápr. 11. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!