Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérdésem! Ha kiderülne, hogy a párotoknak nem lehetne gyereke, akkor elhagynátok? 25N
Figyelt kérdés
2020. ápr. 10. 17:46
11/19 anonim válasza:
Ha ezt azonnal elmondja, amint megtudja, akkor nem (értsd nem úgy vágott egy kapcsolatba, hogy 3 év után közli, hogy bocs nem lehet gyerek)
12/19 anonim válasza:
Hiába szeretnék egyszer, tuti nem hagynám el. Ez egy olyan probléma ami megoldható, ezért nem szakítok.
15/19 anonim válasza:
Nem, biztos, hogy nem, mert nem szeretnék én sem.
16/19 anonim válasza:
Attól függ. Ha a kapcsolat elejétől tudja, de titkolja előlem, akkor valószínűleg igen, mert én szeretnék, de ha kapcsolatban vagyunk és idő közben derül ki, akkor már biztosan nem, akkor már más a dolog.
17/19 anonim válasza:
Manapság már viszonylag könnyű egy fiatal házaspárnak örökbefogadni egy csecsemőt - gyakorlatilag úgy nevelhetik fel, mintha a sajátjuk lenne. Emiatt nem tudom megérteni azt a férfit, aki a társa meddősége miatt elhagyja. Én biztos nem tudnék ilyet megtenni. Viszont ha kiderülne, hogy tudott a meddőségéről és hosszasan titkolta előttem, az nagyon rosszul esne, olyan bizalomvesztéssel járna, amit nem biztos, hogy a kapcsolatunk túlélne. Egy nőnek a meddőségét (ha tud róla) egy kapcsolat kezdetekor el kell árulnia a társának, mert őszinteség nélkül minden kapcsolat halálra van ítélve.
18/19 anonim válasza:
Lehet, hogy igen de ez sok mindentől függ.
19/19 anonim válasza:
Gyereketek még lehet. Sok árva cigu van árvaházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!