Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nőcik. Ha az utcán elétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőcik. Ha az utcán elétek lépne hirtelen egy férfi cup-cup (megpuszilna) és a kezetekbe nyomna egy rózsát, majd megfordulna hogy elszaladjon, viszont 5 lépés után belemenne egy oszlopba. Segítennétek neki? Vérzene a feje. F/44

Figyelt kérdés
2020. ápr. 5. 17:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
Hívnám a mentőket!
2020. ápr. 15. 19:34
 22/27 anonim ***** válasza:
78%
Isten ments, hogy egy félnótással égessem magam. A villanyoszlopos akciója után röhögőgörcstől nyerítve szedném a lában hazafelé.
2020. ápr. 15. 19:38
 23/27 anonim ***** válasza:
61%
Adnék neki zsepit,jól rá is nyomnám a vérző fejére,aztán otthagynám.
2020. ápr. 15. 19:40
 24/27 anonim ***** válasza:
78%

Biztos nem segítenék neki. Úgy volnék vele, hogy a karma már csak ilyen, majd nevetve mennék tovább.

Na, nem mintha elég közel tudna jönni, hogy az undormány száját hozzáérinthesse az enyémhez.

2020. ápr. 15. 19:47
 25/27 anonim ***** válasza:
61%
Sokat gondolkodtál ezen a kérdésen?
2020. ápr. 15. 20:12
 26/27 anonim ***** válasza:
78%

"Jó kemény vagy. Valóságban meg egy legyet nem bírna bántani. :D"

#15 ez nyilván nekem szólt, mert ez az én válaszom. Nehogy azt gondold, csak úgy mondom. Felnőtt férfit ugyan még nem ütöttem meg, mert nem adott rá okot, de tini koromban pofoztam fel srácot, csak mert megrángatta a hajam. Felnőttként is meg merném tenni - pláne engedély nélkül adott pusziért - repülne a saller ugyanúgy.

2020. ápr. 15. 20:17
 27/27 anonim ***** válasza:
61%
Es meg igy a koronavirus es cupcup? Amugy elsosegelycsomagom se lenne cupcup.
2020. ápr. 15. 20:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!