Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Így lehet esélyem nála vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Így lehet esélyem nála vagy hagyjam?

Figyelt kérdés
Egy közös barát által ismerkedtünk meg nem rég. 3x találkoztunk de csak bulik alkalmával így sokat nem beszéltünk. A harmadik alkalom után kezdtünk el neten beszélni. Napokat beszéltünk keresztül, hajnalokat át és ilyen jól még senkivel nem beszélgettem el. Nagyon hasonló személyiségek vagyunk, szimpatikus lett számomra, el tudnék vele többet is képzelni. De neki van egy plátói szerelme,amiben érzelmileg nagyon benne,régóta tart. Így van egyáltalán esélyem nála vagy hagyjam,mert amíg nem tud túl lépni addig én se tudok a közelébe kerülni?
2020. ápr. 2. 14:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad.
2020. ápr. 2. 14:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet esélyed, de mire? Kis szeretgetés, szex, dumálás... tehát pótlékságra nagy esélyed van. Jobb lenne az ilyen embert elengedni, koppanjon csak, hogy rájöjjön el kell engednie a múltat, ha valakivel komolyan akar foglalkozni... Addig csak ő szomorkodik, eltölti veled az unalmas karanténos órákat... simogatod az egóját, hogy érdeklődsz iránta, ő meg közben sóhajtozik a régi iránt...naggyon szexi.
2020. ápr. 2. 15:09
 3/6 BigUncleZ ***** válasza:
72%

Szerintem próbálkozz nyigodtan, nekem is van nem 1 plátói szerelmem és ha látom, hogy érdeklődik egy lány és megvan a vonzalom akkor adok esélyt és nem fogom az előbbiekhez viszonyítani, összemérni velük.

22/F

2020. ápr. 2. 15:10
 4/6 A kérdező kommentje:
2-es, igen én is erre a következtetésre jutottam a beszélgetéseink során.
2020. ápr. 2. 15:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

A platoi szerelmen az eletben nem lep tul a kovetkezo platoi szerelemig. Rogeszmes csaj, aki maganyos, de sajat magat zarta el.

Egy volt rogeszmes csaj.

2020. ápr. 2. 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd.
2020. ápr. 3. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!