Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 éves férfi vagyok sose voltam senkivel egyszerűen nem látom a kiutat a gödörből mások szexelnek én meg az egész Vatikánra rá vernék szüziességből. Merre tovább?
Figyelt kérdés
Nem tudom merre menjek sajnos mentális beteg vagyok ez megnehezíti a párkeresésem egy kicsit illetve, hogyan találjak valakit, ha a saját soraim se tudom rendezni?2020. ápr. 1. 15:31
1/14 anonim válasza:
"az egész Vatikánra rá vernék szüziességből" ezen behaltam!! 😂😂 Amúgy nálam még így is jobban állsz...
34F (szűz) :(
2/14 anonim válasza:
Ha a saját soraid nem tudod rendezni, ne várd, hogy más ehhez asszisztáljon. Fejleszd magad!
4/14 A kérdező kommentje:
Voltam skizofréniát diagnosztizáltak. 2es hát csak elvileg ez szervi betegség és nincs rá gyógymód még pár évig biztos akkor mit tennél?
Részvétem 1es
2020. ápr. 1. 15:39
5/14 A kérdező kommentje:
Mármint van tüneti kezelés
2020. ápr. 1. 15:40
6/14 A kérdező kommentje:
Évekig próbáltam magamtól helyre rakni magam kb feladtam az életem ,de nem ment egyedül
2020. ápr. 1. 15:43
8/14 anonim válasza:
A lehetőség mindenki számára adott, ha csak a szüzesség a legnagyobb problémád. (rosszlányok.hu)
Aki sokat csinálja, annak csak a hétköznapok velejárója a dugás. Párkapcsolat híján neked nem és ezért azt hiszed, hogy ez valami nagy dolog. Pedig csak egy luk megfelelő páratartalommal és hőfokkal.
A fizetősben az a jó, hogy csinálhatod rosszul is. A lényeg, hogy az ügyfél (te), elégedetten távozzon.
A szüzesség problémád onnantól tovaszáll. :)
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget mindenkinek:) hát lehet , hogy prostiznom kéne ,de még nem adtam fel a reményt , hogy legyen egy baratnőm.
2020. ápr. 1. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!