Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merrefelé és hogyan lehet ismerkedni 30as férfiakkal, akik nem aktív tagjaik a közösségi médiának vagy netes ismerkedésnél nem terelnek egyből a facebook felé?
Nőként nagyon meguntam az első öt percben facebook felé terelő férfiakat, mindegyikkel azt tapasztaltam, hogy velem egyidőben rengeteg beszélget más nőkkel, elhanyagolva engem több napig is (akkor is, ha én is kezdeményezek náluk, tehát nem csak azt várom, hogy ők írjanak), tehát vagy nem illek össze szenvedélyes, lendületes nőként ezekkel a csávókkal vagy nagyon komolytalanok.
Az érdekelne, hogy merrefelé lehet ismerkedni közösségi oldalakon nem aktív férfiakat minőségi barátság vagy érzelmes párkapcsolat szempontjából. Előre is köszönöm. 34N.
Már bocsánat de elég rosszul gondolkodsz.
A problémád egy marhaság.
A vége mindig ugyanaz lesz, akárhány éves is valaki.
Megnézitek egymást, és eldöntitek találkoztok e. Ennyi.
Mi a baj a facebookkkal? Úgy is látni akarjátok egymást, és a facebook ergo messenger egyszerűbb és gyorsabb mint emailezgetni vagy fórumon írkálni
Ja, legyél érdekes, hazudj, találj ki kamu-anekdotákat, és legyél amolyan modern Háry János. Ez zseniális ötlet, valóban.
Komolyabban ismerkedni egyszerre csak egy emberrel kellene (mindkét nemre értve), beszélgetni meg bárkivel lehet.
A napokra elhanyagolástól való félelem meg... Nem is tudom, ez azért nem olyan durva dolog azért, hogy valaki olyannal akit kedvel napi szinten beszéljen egy kicsit, írásban vagy szóban. Sokat tud jelenteni.
Nem tudom, hogy mennyi idősök vagytok (tudom, hogy van egy 44 éves firfi is, köszi a választ), de ennek a kérdésnek a lényeges pontjai:
- "az első öt percben",
- "velem egyidőben más nőkkel is beszélget",
- "elhanyagolva engem több napig"
- gyárszalag szagú Szándékúnak tartom ezt a típusú kommunikációt az ismerkedésben. Tehát ezekre a fontos pontokra alapozva szeretnék válaszokat kapni, nem tereléseket. Azzal nincs megoldás, ha a facebook-ot vagy méginkább gyárszalag szagú netes kommunikációs lehetőségeket (Tinder, stb.) reklámozzátok, nem hiába tettem fel a kérdést. Előre is köszönöm. Megkére, hogy huszonévesek ne írjanak.
44 éves férfinak: az ismerkedési lehetőségek és Szándék teljesen más tészta, erről és ennek kommunikációjáról regényt lehetne írni.
Nem minden férfi ilyen, rosszakat fogsz ki. Ennyi az igazság, egyszerű, de sajnos szomorú is. És ha ilyen "nagyon menő" karakterek, akkor sajnos érthetően többekkel is kavarnak egyszerre - mert sajnos úgy érzik, hogy "megtehetik", mert "övék a világ".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!