Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Parommal mostanság sokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Parommal mostanság sokat veszekedtünk. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Nagyon sok vita volt mostanság. Féltékenykedtem minden bajom volt. Ö is feszült volt. Csunyán veszekedtünk.

2 napig nem beszéltünk. Ma délután felhívott menjek le a ház elé. Kaptam egy csokrot, ill. Elmentünk enni. Útközben mondta azért jó volt nyugiban lenni 2 napig. Mondom jó volt egyedül? Aztmondta igen.

Most akkor nemértem. Ha jó volt neki egyedül miért állt meg csokorral?

Ma este ment ki barátokkal. Nem írt nem hívott délután óta.

2020. márc. 27. 21:55
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A lényegi információk kimaradtak:

1, mióta vagytok együtt?

2, mik a viták tárgyai pontosan? mit jelent hogy minden bajod volt?

3, milyen okok miatt voltál féltékeny? te mennyire érzed ezt jogosnak? mik lehetnek a háttérben amik ezt okozzák?

2020. márc. 27. 21:58
 2/7 A kérdező kommentje:

- 1 éve

- keveset voltunk együtt munka miatt

- ha vele voltam gyakran felhoztam kitudja mit csinal ha nem vagyok itt stb.

2020. márc. 27. 22:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

1# Nem maradtak ki :) Egy nő számára ezek a fontos dolgok. Ha fontosnak tartotta volna, leírta volna ;)

"Minden bajom volt"

Ezt kivételesen értsd úgy, ahogy mondja. Minden baja volt.

#kerdező: azért, mert valószínűleg szeret.

Miért jó egyedül lenni? 2 nap nem a világ vége, másrészt mi, férfiak hozzá vagyunk szokva. Ez nem azt jelenti, hogy szakítani akar veled, de néha jól jön egy kis magány, pihi

2020. márc. 27. 22:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Olyasmire tippelek hogy a nyaggatásod fojtogatónak érezte (jogosan) és ez a kis pihenő jól jött neki. Nem azt mondta hogy jó az élete nélküled és nem akarja hogy benne legyél, hisz akkor eleve nem hívott volna és nem töltötte volna veled a napját.

Jó volt neki abból a szempontból egyedül, hogy nem volt veszekedés és nem fojtogattad, de nem írtál olyan jelet hogy ne szeretne vagy ne értékelne. Az is lehet hogy szimplán keményebbnek akart tűnni mint amilyen valójában és azért válaszolt így.

Próbálj azon dolgozni hogy felderíted miért van benned ez az erős féltékenykedés, miért nem bízol magadban és a barátodban jobban. Hogy tudnál javítani a helyzeten és a káros gondolatokat elterelni. hogy tudnád erősíteni magad lelkileg. Persze ha látsz rá okokat, gyanús dolgokat tőle, akkor nem kell átnézni rajtuk és legyinteni, de nem írtál ilyenekről. Ezek az állandó veszekedések viszont egyre jobban mérgezni fogják a kapcsolatot.

2020. márc. 27. 22:10
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen tudom

Azt is hogy beszélni kell ezekröl. Csak nem most. Mikor hisztiztem és elege lett. Hanem ha lenyugszik a helyzet és kis minöségi idöt veszekedés nélkül eltöltùnk együtt. Majd azután értelmesen nyugidtan. Nem most szeretnék.

2020. márc. 27. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Két hosszabb kapcsolattal a hátam mögött mondom, ha nem tesztek valamit sürgősen, szétmentek.
2020. márc. 27. 22:19
 7/7 anonim ***** válasza:
48%
Van neki más!
2020. márc. 27. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!