Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatni egy ilyen kapcsolatot?
Érdemes olyan emberrel maradni akiért mindent megteszel de nem látod hogy megbecsülné a munkádat?
Mindent megteszek a páromért de nem mutatja ki hogy szeret ezen persze össze veszünk és csak akkor ölelget és csókolgat,de azt szeretném ha ez vita nélkül is menjen.
Az előző barátnőjét volt neki a nagy ő
Ezt meg is mondta ami retenetessen fáj mert én bármennyire igyekszem ugyertem soha se tudok jobb lenni
Sose fog engem úgy szeretni
Ha le ülünk meg beszelni a dolgokat az 3 napig tart utána megint ugyan ott vagyunk
Nő létemre szeretném virágot kapni,ölelést,össze bújást és nem akkor ha össze vesztünk.
Szeretem de nem érzem boldognak magamat mellete
Valaki adjon tanácsot könyörgöm 😭
Van igazság abban amit a 7-es írt, de itt nagyrészt nem erről van szó. Addig okés, hogy eltérő a szeretetnyelvetek, de a te párod konkrétan kimondta, hogy az előző szerelme a nagy ő.
Csak kíváncsiságból? Mennyi idő telt a szakításuk óta míg ti összejöttetek?
Az is igaz, hogy az idő múlásával nyilván csökken a kezdeti heves érzelmek intenzitása és a lángoló szerelmet felvátja a szeretet, összetartozás, stb. ami rendjén is van. Az a baj, hogy itt szó sincs szerelemről, mert az exe után ácsingózik.
Még egy mondás jutott eszembe: ha szeretnek azt tudod, ha nem, zavarodott vagy.
33N
Én 24
Ő 26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!