Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mitévő legyek? Nem tudok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitévő legyek? Nem tudok elfelejteni egy pasit. Igazából nem ismerem, de felkeltette az érdeklődésem.

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött, hogy korábban bejelölt fb-on... lehet megismert volna, de távolságot tartottam mert a félelmek eluralkodtak rajtam több tényező miatt is... ezért nemet mondtam a beszélgetésre, és utána ezt nagyon megbántam, totál beszari vagyok. Most meg az van, hogy nem tudom megakadályozni hogy ez ne jusson eszembe. Ciki lenne viszont újra ráírni a pasira.. hogy lehet akkor elfelejteni..

L 23

2020. márc. 24. 23:01
 1/5 anonim ***** válasza:
62%

Hááát, általába a nem után egy nem jön. Kikosaraztad, valószínűleg ha nehezen viseli, nem biztos hogy nem kosaraz vissza.

De ha ezt így leírod neki amit nekünk úgy lehet nem kosaraz ki.

2020. márc. 24. 23:41
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Jelenleg van barátod, vagy akkor miért tartottál távolságot, és nem jelölted vissza?
2020. márc. 24. 23:42
 3/5 opened paradise ***** válasza:
86%
Ha neki is elmondod, hogy mi miatt volt, hogy ne higgye azt, ő csak b terv,akkor szerintem semmi baj sincs abban, ha megkeresed. Sőt.
2020. márc. 25. 03:45
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Ha igazán érdekel, akkor ezúttal neked kell kezedbe venni a gyeplőt. A férfiaknak általában a nem az nem, így akkor te keresd meg őt. Tedd félre a beszariságot mert elszúrod. Ne gondolkozz, csak próbáld meg lesz ami lesz alapon.
2020. márc. 25. 05:43
 5/5 anonim ***** válasza:
54%
Írj rá nyugodtan, de tényleg mondd el, hogy miért utasítottad el. Valószínűleg örülni fog.
2020. márc. 26. 02:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!