Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korona vírus karantén alatt találkozás párotokkal?
Volt ido, mikor mi is egymastol 150km-re eltunk, es heti 1x tudtunk talalkozni...nagyin rosszul viseltem mar azt is, ha egy-egy het talalkozas kimaradt...orulok, hogy most mar ferj es feleseg vagyunk, es hogy nem rekedtunk egymástól távol.
Próbálnék telefonon, videocseten beszelgetni, es bizni benne, hogy a kapcsolatunkat mindez megerositi, es nem teszi tonkre. Igyekeznek arra a sok párra gondolni, akiket a háború szakitott el egymastól régen, még kapcsolatba se tudtak lépni egymással, mégis képesek voltak éveket várni egymásra.
Kitartást !
Még nem alakult ki karantén.
Heti 4-5 nap találka helyett péntek délutántól vasárnap estig átmegyek hozzá autóval.
Ha karantén lenne, egyelőre csak arra az időszakra odaköltöznék, megbeszéltük.
N25
Nem találkozunk, mert kb egy órás bkv-s út után tudnánk csak. Ráadásul nálunk az utcában volt koronás beteg, én se vinném nyugodt szívvel keresztül a városon, ha esetleg beteg vagyok.
Mivel ez egy különleges helyzet és nem tehetünk róla, így tudomásul vettem, hogy csak videochaten látjuk egymást és telefonon beszélünk. Emellett elvagyok foglalva a tanulással és jobban is bele kell húzni, mert sokkal több külön energiabefektetést igényel a távoktatás, mert így elsőre elég aggasztó az új ütemterv számomra.
Alig tart még ez az egész amúgy is, egy hónap múlva tedd fel ezt a kérdést, egyelőre nekem nem nagy probléma, mivel a párom és a családom egészsége a tét.
22 l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!