Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új barátnőm önkéntes karanténba vonul, mit tegyek?
Négy hete találkoztam egy lánnyal, és nagyon szerelmes lettem. Szinte minden napot együtt töltöttünk. Viszont, ahogyan egyre jobban tombol a koronavírus járvány, ő úgy döntött, hogy önkéntes karanténba vonul, mert a 60 éves anyukájával él és nagyon félti.
Én alapból össze vagyok törve kicsit, mert a három munkámból mindegyik gyenge lábakon áll most, és még ez is, hogy egyedül kell üljek a lakásban egész nap kikészít. Megértem a döntését teljesen, de úgy élem ezt meg, mintha szakítottunk volna. Nyílván, ha csak 1 vagy 2 hétig tart ez, akkor semmi gond, de a híreket tekintve, a java még csak hátra van, lehetséges, hogy hónapokig nem látjuk egymást, amit valószínű nem él túl egy ilyen friss kapcsolat.
Össze vagyok törve, nem tudok koncentrálni, nem megy az itthonról való munka, és még a friss barátnőmet sem láthatom. Szörnyen érzem magam.
De szánalmas és gyerekes vagy. Nőj már fel agyilag, könyörgöm és ne sajnáltasd magad.
"Megértem a döntését teljesen, de úgy élem ezt meg, mintha szakítottunk volna. "
Önző egoista éretlen kisgyerek vagy. Dehogy érted ezt meg. Ha megértenéd, akkor nem hisztiznél így!
Foglald le magad otthon. Koncentrálj a munkádra, esetleg végezz nagytakarítást..stb.
Tudod, feltalálták a skype-ot, lehet videóchatelni. Vagy újat mondtam ezzel?
Hisztizz csak, de a lány előtt is, hadd tudja meg, hogy milyen emberrel jött össze. Ha van egy kis esze, akkor tényleg vége lesz ennek a kapcsolatnak, de nem a karantén miatt, hanem a kapcsolatfüggő, társaságfüggő, hisztis, éretlen, beteg személyiséged miatt.
Tökéletes alkalom arra, hogy végre egyedül maradj a gondolataiddal és rágyere, mitől menekülsz ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!