Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több önkéntes szakértő van?
#3: Lelövöm a poént: A youtube videókat is hordozási szakértő készíti. Kár volt idepötyögni.
Kérdező: kereslet-kínálat. Ha van, aki fizet érte, és legális, miért ne lehetne? Senkinek sem kötelező ezekre úgy elmenni, azt se nézi meg, hogy ki tartja. Aki meg igen, az pont meg is érdemli, hogy rendesen lehúzzák.
#5: Nem tudom, hogy ki lépett a tyúkszemedre, gondolom beszólt valaki, hogy xarul van a gyerek a kendőben.
De a példád minden szempontból rossz.
1. A hordozási szakértő elvégzi a megfelelő képzést, nem csak úgy gondol egyet, hogy ő mától az.
2. Nem húz le, mert minden hurci klubban ingyen megtanít kötni (is).
3. Az is szakértő, akinek a videójából te tanulsz.
Ez olyan, mint arra hivatkozni, hogy pua táborba nem mész, mert hülyeség az egész, nem tudnak semmit. Inkább a Max Lover és a Phenis Deluxe videókból tanulsz csajozni.
Ne itt égesd magad, inkább menj át a gyerekes topicba, írj ki egy kamu kérdést kenguru vásárlásról vagy nyilvános szoptatásról, arra harapnak a hozzád hasonló észlények.
Én se rajongok értük, de mit foglalkozol velük...? Tipikusan olyan zárt közösség ezek a véranyák, ahová normális ember nem megy, kivéve ha gyerekek szarásáról akar valaki olvasgatni.
Simán kikerülhetőek, ugyanúgy mint az erkölcsi magaslatról őrjöngő vallásosak, a "magyarozó" hipsterek vagy a nagyon okos 200 kg focifan öregek.
Lassan már a gyereket is a szakértő csinálja. :D Amúgy megadtad a választ, jól fizet. :)
32/f
Gyerekcsinálási szakértő vagyok.
100 forint a kislány, 200 a kisfiú. Ha nem sikerül, akkor 100% pénzvisszafizetési garanciát vállalok!
#9. Ha tudsz lovat, egy shire-re befizetnék. Az mennyi?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!