Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Amikor mensiztek, megesik, hogy "gyógybot"-ként aposztrofáljátok a péniszt?
A szexnek ilyenkor fájdalomcsillapító hatása van, mint köztudott.
Életkort is.
Igen, mindig. Őt nem zavarja így engem sem.
31
Jesszusom🤦
Gyógybot..... Örülök ha fel tudok állni két lábra és el tudok indulni. Levert és fáradt vagyok egész nap. Nekem ilyenkor csak a gyógyszer segít. Bammeg hyógybot, beszarok... Ja meg szerintem undorító így csinálni. Ha valaki szereti mensi közben, csinálja, nem vetem meg ha neki jól esik, de én biztos nem csinálnám
A férfiak miért nem tudják felfgoni hogy a menzesz szar??:D
Persze természetes meg az a normális hogy van, de ettől függetlenül szar érzés.
Dől belőled a vér, komoly hangulatingadozásaid vannak amiket nem tudsz befolyásolni, görcsöl a hasad ami k**rvára tud fájni, az embernek mozdulni sincs kedve. Pattanásos leszel, fájnak a melleid, stb. Nem jó:D
Olyan mintha 3-4-5 napig valaki folyomatosan tökön rúgna, ha le kéne írni hogy ez egy férfinek milyen lenne... az embernek sokszor élni sincs kedve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!