Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hölgyeim! Amikor mensiztek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim! Amikor mensiztek, megesik, hogy "gyógybot"-ként aposztrofáljátok a péniszt?

Figyelt kérdés

A szexnek ilyenkor fájdalomcsillapító hatása van, mint köztudott.

Életkort is.

2020. márc. 22. 10:17
 1/9 anonim ***** válasza:
89%
Persze, másra se vágyom két hasgörcs között.
2020. márc. 22. 10:31
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Én használom. Görcsölök, kezembe kapom a gyógybotot, jól megszorítom... Máris enyhül a fájdalmam. 63/N
2020. márc. 22. 10:38
 3/9 anonim ***** válasza:
17%
Mikor megjön, akkor nem, a párom sem rajong olyankor a szexért, viszont ha éppen fáj a fejem, akkor elég gyakran kérem a "húsinjekciót", rendkívül finoman és nőiesen fogalmazva :D Merthogy nem csak menstruáció idején van fájdalomcsillapító hatása, megjegyezném.
2020. márc. 22. 11:37
 4/9 anonim ***** válasza:
49%

Igen, mindig. Őt nem zavarja így engem sem.

31

2020. márc. 22. 12:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Pfej.
2020. márc. 22. 12:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Amíg megvan én lehúzom a rolót, nem kívánom a hátamra se akkor. Huszas éveimben nem jelentett gondot, akkor volt rá alkalom h úhy csináltam. Nem különösebben élveztem, sőt, csak a partner miatt vállaltam be, kis hülye voltam még... mostmár több eszem van.
2020. márc. 22. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom🤦

Gyógybot..... Örülök ha fel tudok állni két lábra és el tudok indulni. Levert és fáradt vagyok egész nap. Nekem ilyenkor csak a gyógyszer segít. Bammeg hyógybot, beszarok... Ja meg szerintem undorító így csinálni. Ha valaki szereti mensi közben, csinálja, nem vetem meg ha neki jól esik, de én biztos nem csinálnám

2020. márc. 22. 13:29
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem a szex az elso dolog ami eszembe jut akkor, sot.
2020. márc. 22. 15:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

A férfiak miért nem tudják felfgoni hogy a menzesz szar??:D

Persze természetes meg az a normális hogy van, de ettől függetlenül szar érzés.

Dől belőled a vér, komoly hangulatingadozásaid vannak amiket nem tudsz befolyásolni, görcsöl a hasad ami k**rvára tud fájni, az embernek mozdulni sincs kedve. Pattanásos leszel, fájnak a melleid, stb. Nem jó:D

Olyan mintha 3-4-5 napig valaki folyomatosan tökön rúgna, ha le kéne írni hogy ez egy férfinek milyen lenne... az embernek sokszor élni sincs kedve..

2020. márc. 22. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!