Hölgyeim Ti hogyan aposztrofáljátok magatokat lány, nő, esetleg asszony? A korotokat is adjátok meg.
Figyelt kérdés
Miképp gondoltok magatokra lányként, nőként, asszonyként? A korotok is érdekelne!2019. jan. 14. 12:29
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát!
2019. jan. 14. 12:49
4/10 anonim válasza:
Nôként, mert reg nem vagyok mar kislany, 26 vagyok, evek ota onallo, hazas, mostmar gyermekes no.
Azt elmagyarazod hogy a te olvasatodban a no es az asszony kozt mi a kulonbseg??
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem az asszony férjezett (vagy volt). Idősebb hölgyek szoktak így hivatkozni magukra.
2019. jan. 14. 14:04
6/10 anonim válasza:
2. vagyok. Én rég elváltam, jó ideje nincs, pár, társ, barát stb... az életemben.. Mivel ilyen szempontból egyedül álló vagyok, éppen ezért nem tekintem magam asszonynak. Vagy általánosságban is lehet érteni.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez mindenkinek az egyéni szíve és joga. Van, aki például csajként nyilatkozik magáról (pl. jó csaj vagyok, stb).
2019. jan. 14. 14:48
8/10 kreténpali válasza:
A hölgy kimaradt, ez megszólításnál fontos.
9/10 kreténpali válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!