Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az idősebb férfiak jönnek be? 35 vagyok és a 40-50 évesekkel tudok jókat beszélgetni. És főleg azt vettem észre hogy lelki dolgokról és világban történtektől. És ők is vonzanak testileg.
Figyelt kérdés
2020. márc. 21. 12:32
11/13 anonim válasza:
7es vagyok, köszönöm szépen. Sajnos ebben a két évtizedben a bunkóság és a vadkapitalizmus nagyon elnyomta a normális érzelmeket, a természetes szerelmet, a belső értékeket, de a normális, hagyományos szerető emberek nem nyitják a szájukat a pozitív társadalmi nevelésre, pl. a Gyakorin, bulvárújságok facebook oldalain (a hülye cikkekre írd oda, hogy ez h.lyeség vagy bunkó az a celeb, s el fognak gondolkodni), és a normális férfiak sem nagyon oktatják a tudatlanabb 20-3
12/13 anonim válasza:
20-30 éveseket arra, hogy milyen belső értékek lennének a normálisak és nem csak a szex és a kettyinhető csaj a fontos egy tartós kapcsolatban-házasságban :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!