Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kölcsönös a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kölcsönös a szimpátia, vagy csak véletlen lenne ez?

Figyelt kérdés

Van egy férfi munkatársam, kicsit fiatalabb, mint én, de most nem ez a lényeg :)

Másik részen dolgozik, szoktam látni, hogy mindenkivel jóban van, szeret viccelődni.

Én csak pár hónapja vagyok ezen a helyen. De szinte azonnal feltűnt, nagyon helyes és gyönyörű kék szemei vannak.

Szinte mindig, ha jön velem szembe, belenézünk egymás szemébe, de olyan mélyen és hosszan, hogy jajj. Amikor ebédel és pont nekem is szünetem van, a kolleganőkkel együtt megyünk arra. Mondjuk nekik, hogy jó étvágyat. És akkor is belenézünk egymás szemébe :) Nem is figyelem, hogy kikkel van, csak őt tudom nézni.

Elhatároztam, hogy beszélek vele, de ennek már kb. 2 hónapja :D Mindig hebegek és habogok, ha a közelemben van.

De ha szimpi vagyok neki, akkor miért nem próbál ő beszélgetést kezdeményezni? :(( Ha meg nem, akkor miért szemezik szinte minden nap?

2020. márc. 19. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van valakije, tetszel nagyon, de tudja, hogy nem lehet semmi.
2020. márc. 19. 20:18
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Foglalt, vagy nem biztos benne, hogy pozitívan fogadnád a közeledését.
2020. márc. 19. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg ő is félénkebb és ő is fél megszólítani téged, úgy mint te
2020. márc. 19. 23:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szólítsd meg te őt, ha annyira bejön neked, lehet hogy félénkebb típusú pasi, azért nem mer kezdeményezni.
2020. márc. 19. 23:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van egy munkatársnőm, aki nemrég jött hozzánk, kialakult egy kölcsönös szimpátia. Viszont nekem családom van, így nem fogok kezdeményezni, de szivesen beszélgetnék vele. Csak attól tartok, h félreértené a közeledésemet.

Mert sajnos volt már arra példa, h kezdeményeztem egy lánynál, akivel szintén volt egy kölcsönös szimpátia, aztán másnap szó nélkül megutált, került, nem köszönt. Gondolom rámkeresett a fészbukon és látta h családom van, ő meg azt hitte h akarok vmit. Pedig nem.

Tehát vannak esetek, amikor érdemes a nőnek kezdeményeznie.

2020. márc. 20. 07:49
 6/7 A kérdező kommentje:

2 olyan kolleganőm is van, akikkel mindig szórakozik, meg beszól nekik poénból. Az egyik utánam került oda, és máris jóban vannak :/

Közben azon agyaltam, hogy mindig olyan komoly, vagy morcos vagyok, biztos azt hiszi, hogy ilyen a természetem, pedig egyáltalán nem. De valamiért mindig igy jön ki. Meg talán azért is, mert a közelemben van és izgulok :))

De ha egy picit is szimpi lennék neki, biztos megpróbált volna valamit kérdezni, mondani. Nem egyből randira hívni, de mondjuk megkérdezhette volna a nevem, vagy megjegyezhette volna, hogy milyen csodás időnk van ma :)

2020. márc. 20. 21:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Nos azóta kiderült, hogy a barátnője is ott dolgozik a gyárban már 2 hete kb. Szóval nem értem, miért figyelget, bámul, de igy már nem is érdekes :(((((((
2020. márc. 26. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!