Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sikerül vele mégegy véletlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerül vele mégegy véletlen találkozás?

Figyelt kérdés

Egyik ismerősömhöz mentem látogatóba, de előtte le akartam ülni a padra és dohányozni.

Pont akkor volt ott egy gyönyörű hölgy, aki dohányzott és telefonon beszélt.

Legalább 20 percen keresztül mindenféle témában összefüggő mondatokat mondott, és a beszélgetésből az kiderült:

Egyetemre jár

Jól tanul

Szeret bulizni

És amikor beszélgetett folyamatosan dohányzott, amikor az egyiket elszívta, azonnal gyújtott rá egy másikra.

Végül felállt és elment, de akkor is beszélt folyamatosan és cigizett.

Én már sok nőt láttam, beszélgettem, dohányoztam velük, de ennyire jó csajt még soha.

Amúgy el kellett volna kérnem tőle a telefont és felhívni anyut, utána beszélgetni mindenről és beszélgetni a lányt és pár szál cigarettát elszívni vele.

2020. márc. 9. 17:31
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
*beszéltetni
2020. márc. 9. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
🤦‍♀️
2020. márc. 9. 17:35
 3/12 anonim ***** válasza:
91%
Sok volt a frontin?
2020. márc. 9. 17:50
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Istenem, gyere le...
2020. márc. 9. 17:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha hiszitek, ha nem ez igaz volt és a mai világban tényleg egy álom ilyen fantasztikus nőt találni.
2020. márc. 9. 18:03
 6/12 anonim ***** válasza:
84%
Nem kicsit idealizálsz egy 20 perces hallgatózás után, ahol a telefonban "mindenféle témában összefüggő mondatokat mondott". Lehet néha úgy érzi az ember hogy a majmok bolygóján él, de azért ez ne legyen már akkora performansz.
2020. márc. 9. 18:09
 7/12 A kérdező kommentje:
Egy fiútól ez semmi, de egy lánytól...
2020. márc. 9. 18:21
 8/12 A kérdező kommentje:
És a kérdésre válaszoljatok
2020. márc. 9. 18:23
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Baromi jó csaj lehet az, akinek folyamtosan lóg ki a képéből a cigi.

Füstölögjetek csak együtt.

2020. márc. 9. 18:39
 10/12 A kérdező kommentje:
Utolsó: Remélem még találkozok vele és így lesz, ahogy mondod, amúgy szerintem szexi és vonzó az ilyen nő.
2020. márc. 9. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!