Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha még nem voltam szerelmes, és nem vagyok szerelmes? 22F
Figyelt kérdés
Még sosem éreztem kötődést egy lány iránt, és sosem mondtam az ismerőseimnek, hogy ez meg az olyan szép stb, és a férfije (ha van) mekkora mázlista. Ez ciki? Az összes haveromnak van olyan ismerőse, aki bejön neki.2020. márc. 13. 16:02
11/19 A kérdező kommentje:
Mit melegezel itt? Menj a homoszexuál kategoriába és ne itt élvezkedj, ne itt éld ki a vágyaidat, ez nem az a kategoria
2020. márc. 13. 16:18
12/19 anonim válasza:
Ha szerintem és XY felhasználó szerint is gáz, akkor mit csinálsz, szégyenedben szerelmes leszel?
13/19 anonim válasza:
Lehet, hogy csak egyszerűen rosszul definiálod az érzelmeket, vagy, ha rosszabb szociopata.
Az emberek 90%-ának nem adatik meg az első látásra szerelem, viszont a vonzalmat, érdeklődést ettől függetlenül érzik.
14/19 A kérdező kommentje:
Mint írtam egyik sem. Hiányzik belőlem a szerethetőség.
2020. márc. 13. 16:25
15/19 A kérdező kommentje:
Nem tudok embereket szeretni, és ez kihatással van mindenre.
Igy már érthető?
2020. márc. 13. 16:26
16/19 anonim válasza:
Hogy úgy általában nem tudsz embereket szeretni, az nem normális, de hogy nem tudsz szerelmes lenni, azért írígyellek.
17/19 A kérdező kommentje:
Hogy érted hogy az baj? Lehet valami betegség?
A szerelemről pedig annyi, hogy rengeteg lányt utasítottam el, nem voltam egyikbe sem szerelmes. Lehet akármilyen szép, nem vagyok szerelmes.
2020. márc. 13. 16:40
18/19 anonim válasza:
Kérdező, végső soron mit akarsz itt megtudni?
19/19 anonim válasza:
"Nem tudok embereket szeretni,"
Ez a pszichopaták legfontosabb ismertetőjele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!