Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez haverkodás és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez haverkodás és csak az én érzéseim ferdültek el?

Figyelt kérdés

Van egy srác,akivel elég fura a viszonyom a kezdetektől fogva. Én folyamatosan elutasító voltam vele, de ő végig normális volt velem. (Egyesek szerint volt bennünk némi rivalizáció, mások szerint csak szexuális feszültség.) Viszont volt egy pont, ahol én is megenyhültem, elkezdtem nyitni felé és elkezdtünk barátok lenni. Itt ott azért volna néha egy két pajzán,perverz beszólás oda-vissza. Idővel észre vettem, hogy elkezdtem felfigyelni rá. Ami eddig idegesített most már erény lett nálam. Láttam néha nála, hogy csillogó szemmel figyeli az arcom,majd ha ránézek elkapja a tekintetét (bár lehet hogy másra gondolt és attól csillogott a szeme). De volt olyan is,hogy csak bámultunk egymás szemébe. (Akkor lehet,hogy valami hősi csatajelenet volt xD) Furán elkezdett velem kekeckedni, például beállt az utamba és nem engedett ki még kerültünk túl közel és nem "tettem arrébb a vállánál fogva". Még a hasunk is összeért. Egyre jobban nem igazodom ki.

Barátsag? Vagy több? Kockázat?...

22L

2020. márc. 11. 19:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Több ez mint barátság. Arra vár, hogy viszonozd a közeledését.
2020. márc. 11. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem barátság..:)
2020. márc. 11. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Cicázik veled. Macska-egér játék.

Csók az első felvonás vége.

2020. márc. 12. 00:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Rajta nem igazodsz ki, vagy magadon?

Te az elején elutasító voltál, most tetszik. Ami zavart benne az most erény lett.

Ő végig nyitott volt feléd.

Utáltad, meggondoltad magad, beszélgettetek, barátkoztatok, incselkedtetek, de van amit nem lehet szavakkal kifejezni.

Kicsit gyerekes részéről, hogy az utadba áll, de végül is müködött, ha beindult köztetek a fizikai kontaktus.

Döntsd el mit akarsz és viselkedj aszerint vele.

Ha tetszik keresd a társaságát, érd el, hogy tényleg legyen csók.

2020. márc. 12. 10:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Erős a kémia - hajrá!...
2020. márc. 12. 20:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kicsit elbizonytalanodtam, mivel a srác még nem hívott "randira". Vannak ezek a jelek,de mellette meg sokszor olyan nem törődöm. Mi van ha más lányokkal is csinálja ezt? Észre vettem, hogy olykor furán néz olyan mindjárt megcsókollak tekintettel. De ha megyünk is valahova, akkor társasággal és ha ott ketten maradunk akkor történnek dolgok. Bár a szük körben kezdettől vágják a témát, csak én nem vettem komolyan. De lehet,hogy így akar még jobban barátkozni, bizalmaskodni.
2020. márc. 13. 15:28
 7/7 anonim ***** válasza:
Olvasd el, hogy mit írtam 1. válaszolóként. Ehhez most is tartom magam. Tégy rendet az érzéseidben iránta aztán lépj, vagy maradj a háttérben. A lépést úgy gondolom, hogy légy hozzá kedvesebb, többször érintsd meg, de ha tudod, hogy bátortalan, gyakorlat nélküli, akkor tégy határozott lépőst feléje.
2020. márc. 14. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!