Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Többet érzek mint barátság,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet érzek mint barátság, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sokat beszélgettem meg lógtam egy lánnyal, és egy idő után bevallottam neki hogy többet is el tudnék képzelni kettőnk közt. Ő mondta hogy nem áll most készen egy komoly kapcsolatra mert sokat dolgozik és nagyot csalódott az előző kapcsolatában is és kimerítette érzelmileg. Megbeszéltük és ugyanúgy jóban maradtunk. Viszont a beszélgetésünk meg az együttlétek kezdenek átmenni már nagyon haverkodásba és ez engem nagyon zavar. Főleg azért mert én szeretném vele éreztetni hogy a nőt is látom benne.

2015. ápr. 22. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:

Már éreztetted vele, hogy mit akarsz, ő pedig világosan elmondta, hogy most nem akar ilyesmit. Három út van:

-elfogadod és reménykedsz, hogy egyszer majd lesz ebből több is, addig meg vársz és nem nyomulsz, hanem a haverja maradsz

-nem tudod elfogadni, nyomulsz tovább, amiből elege lesz és megromlik a barátságotok

-nem akarsz a haverja lenni, csak a barátja/szerelme, de mivel az egyelőre nem leszel, így hagyod és keresel mást lányt.

Te döntöd el.

20/L

2015. ápr. 22. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
Jobb ha nem erőlteted a dolgot, nem fog összejönni. A válasza alapján nem vagy neki potenciális párjelölt. Ezzel nem tudsz mit kezdeni.
2015. ápr. 22. 11:47
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm ez tényleg így van ahogy leírtad.

Igazából csak attól félek hogy mivel már azt érzi hogy én sem akarok semmit és tényleg csak haverként tekintek rá.

Ennek meg meg van az a veszélye hogy jön valaki és lecsapja a kezemről, mivel én már el vagyok könyvelve mint haver.

2015. ápr. 22. 11:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kerek-perec megmondta, hogy nem akar komolyat. Bár nem mondta ki, hogy veled nem akar de valószínűleg erről van szó. Nem akart megbántani mert szüksége van rád mint barátra de semmi több. Lépj túl rajta. Kezd el mellőzni és kiderül, hogy mi lesz. Ha eltűnik akkor sem buktál semmit. Ha hirtelen fontos leszel neki akkor lehet érdemes még adni a dolognak egy esélyt.

De őszintén szólva, nem hiszem, hogy lesz belőle akármi is.

2015. ápr. 22. 12:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az előttem lévők írták: ha pihenteted a dolgot, azzal csak nyerhetsz. Egyrészt nem pazarlod az időd olyasvalakire, akinek nagy valószínűséggel nem fogsz kelleni, és persze könnyebb is eltávolodni tőle, ha nem érintkeztek. Másrészt ha bántja a dolog a büszkeségét, akkor esetleg változhat a hozzáállása. De ne ez lebegjen a szemed előtt! Tényleg hagyd őt a fenébe, aztán ha mégis adja a füstjeleket egyszercsak, még ráértsz eldönteni, érdekel-e még.
2015. ápr. 22. 12:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, ritkítsd a találkozásokat vele és figyeld, hogy kezdeményez-e. Ha nem, akkor semmi esélyed.
2015. ápr. 22. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!