Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha valaki iránt érzek valamit, de van párom?

Figyelt kérdés

Szóval a párommal együtt vagyunk több mint egy éve, nagyon szeretem és ő is engem, bár voltak nehézségeink.

Nemrég megismertem valakit, és jó volt az összhang köztünk, sokat beszélgettünk,és éreztem, h tetszem neki, megvan a vonzalom. Most próbálom ignorálni, hiszen tisztességtelen lenne a párommal szemben, de van bennem egy érzés, h szeretnék vele újra találkozni. Nem igazán tudom, hova tegyem ezt az érzést, és most mi van...

2020. márc. 11. 11:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Most az jön, hogy eldöntöd, hogyan tovább. Ha ki akarsz tartani a párod mellett, akkor nem keresed többet a másik illetőt, minden kapcsolatot elvágsz vele, az érzést pedig szépen kivárod, hogy elmúljon. El fog, ki fogod bírni.

A másik opció, hogy átgondolod a kapcsolatod és úgy döntesz, hogy nem folytatod tovább, ebben az esetben korrekt dolog lezárni és csak azután felkeresni a másik srácot.

Az életben mindig lesznek kísértések, te döntöd el, mit kezdesz ezekkel az érzésekkel.

2020. márc. 11. 11:58
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, erre a válaszra volt szükségem
2020. márc. 11. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:
35%

#1 A harmadik opciót kihagytad, pedig ezt választják a legtöbben. Találkozol vele újra és újra és újra, egészen addig amíg el nem döntötted, hogy mit szeretnél, mennyire érdekes számodra az új ember.

Viszont az a döntés már biztonsági lesz. Hiszen, ha nem érdekel, akkor megbánás nélkül mondasz nemet, ha érdekel akkor addigra kialakul köztetek annyi, hogy minden különösebb nehézség nélkül fogsz átmenni egyik kapcsolatból a másikba.

2020. márc. 11. 13:27
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez is jó megoldás lehet
2020. márc. 11. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Például tudatosítsd magadban, hogy kicsit sem szereted a párod ha röpke 1 év után már másba vagy beleesve. 1 év után olyan szintű lángolás van egy normális kapcsolatban, hogy észre se veszel mást. Ha neked az érzelmeid 1 év után ennyire a nullán vannak akkor ez a kapcsolat kicsit sem működőképes és nem szerelemből vagy a pároddal.
2020. márc. 11. 17:13
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Képes lennél úgy bánni a pároddal, hogy találkozgatsz a háta mögött egy olyan illetővel aki felé ilyen érzelmeket táplálsz és potenciális partnernek tekinted? Gerinctelen vagy, amennyiben ezt megteszed.
2020. márc. 11. 18:42
 7/7 anonim ***** válasza:

5ösnek igaza van.

Itt nincs 3. Lehetőseg ha van gerinced.

Ha tovabbra is talalkozgatsz vele akkor elismered hogy a kapcsid car es csalfa vagy.

Igy akarsz eg, uj kapcsolatba ugrani? Szerinted ö boldog volna milyen konnyen elcsábitott vag, eszebe jutna h vele is megeshet.

Vagy szakits vagy keresd meg miért keresed masok tarsasagat igy. Mert a jelenlegi kapcsidbol hianyzik valami. Dolgozzatok rajta.Bizony egy ev utan meg full szerelemben kene lenned. Én 12 ev utan jartam igy mint te. Kiirtam ugyanide ugyanezt tanacdoltak es igazuk lett. A kapcsolatomat valasztottam es kozosen teszunk azért hogy megmaradjon a tüz. :)

Jol döntöttem. Amint megoldodni kezdtek a gondok nalunk a pasi sem volt olyan rokonszenves. Persze kedvelem de mar nemtudom miért tetszett meg mar csak egy kedves ismeros.

2020. márc. 12. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!