Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

38 eves nokent?

Figyelt kérdés
Szoval en 20 eves korom ota gerontofil vagyok, minden pasim kb 10 -20 evvel volt idosebb nalam, de masfel eve elkezdtek a 31-33 eves nalam fiatalabb pasik bejonni. Huszonevessel az eletben nem allnek le, nem vionzanak de a korai harmincasok 37 evesig nagyon. Eljutottam konkretan odaig h hozzam egy negyvenes pasi oreg. Szerencses vagyok mert az osszes korosztalybol buknak ram, csak erdekes hogy mi ez a nekem nalam fiatalabb kell idea?
2020. márc. 8. 20:50
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Oké, de mi a kérdés?
2020. márc. 8. 20:53
 2/9 Noren1989 ***** válasza:
71%

Elkezdted érezni a halál leheletét a pasijaid tarkóján :D

Amúgy szerintem csak átestél a holtponton, mostmár fiatalabbnak akarod érezni magad, amihez egy fiatal csődör kellemes asszintancia lehet.

2020. márc. 8. 20:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezen mi a meglepő fiatalon az öregebb vonz sok embert míg öregen a fiatalabb...
2020. márc. 8. 20:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
mindig változik az ember ízlése
2020. márc. 8. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:
25%
és még a férfiak a betegek..
2020. márc. 8. 21:07
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

40 körül változik az ízlése a nőknek is valahol ezt én is olvastam. Ha nem is mindegyik de nagyon sok fiatalabbra vágyik. Ha nincs egyéb akadálya szerintem ne dilemázz rajta.

A statisztikák szerint évről-évre emelkedik azon párok száma, ahol a nő 5 vagy több évvel idősebb partnerénél.

[link]

2020. márc. 8. 21:20
 7/9 A kérdező kommentje:
A jelenlegi pasimnal 6 evvel vagyok idosebb de mentalisan abszolut egy szinten vagyunk. Valahol ez a korkulonbseg izgat masfelol pedig az az uristeeeen par ev es az anyukajanak fognak nezni:-)))A helyzet az h o az elso ketlabu aki nem gyerek de gyerekebb mint en-ami azert eleg ritka-es vele az elet szorakoztato.
2020. márc. 8. 21:26
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor mi a gond?

Fiatalabb pasit akarsz, jelentkező van. Hajrá!

2020. márc. 8. 21:27
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi idosen amirol beszelsz, nem korkulonbseg. Plane, hogy ez az intervallum olyan, mint mikor a 27 eves exem az anyukaja megkerdezte, nem tul fiatal-e hozza ez a kislany. 34 voltam, de minusz tiz kozelrol.
2020. márc. 9. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!