Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a barátja tud...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátja tud valamit? Vagy belelátom?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki bejön nekem. Volt egy olyan érzésem, hogy én is neki...... Tegnap együtt voltunk ennek a férfinek az egyik barátjával (akivel feltételezem, hogy mindent megbeszélnek) és véletlenül kicsúszott a számon, hogy bejön nekem nagyon XY.

Erre ez a barátja mosolygott egy nagyot, és nem mondott semmit. Mikor megkérdeztem, hogy én bejövök-e neki, nem mondott semmit.

Mit gondoltok?

2020. márc. 8. 17:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogyha a barátja állandóan rólad ábrándozna akkor mondott volna valamit. Tényleg milyen gyerekes ez.

Ha tetszel neki akkor úgyis kialakul, ha nem, akkor azt is észre fogod venni.

Miért nem azt írod inkább, hogy erre eddig milyen jelek voltak?

2020. márc. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!