Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy online kapcsolatban hogy lehet megkülönböztetni, hogy valóban vonzódok a másikhoz, vagy csak a kapott kedves üzenetek, szavak miatt érzem, hiszem a vonzalmat?
Szerintem online nem lehet vonzódni valakihez, hiszen nem is tudod igazán ki a másik személy. Ahhoz vonzódsz, akit mögé képzelsz. A kedves szavak és viccelődések pedig persze, hogy hiányoznak. Az mindenkitől jól esik.
Aztán lehet a "valódi vonzódás" nálad mást jelent mint nálam. Én így gondolom.
Igen, azt hiszem ez a vonzalom nem a legmegfelelőbb kifejezés.
Tehát inkább, Vele szeretek beszélgetni, Tőle várom az Ő üzenetét, vagy csak épp szeretek ebben a chatelésben lenni, mert jól esik.
Azt hiszem így pontosabb talán.
Nem tudsz hozzá valódian vonzódni, hiszen nem ismered, maradnak a szavak.
Mintha egy romantikus regény férfi hősébe szeretnél bele.
Én a most már férjemmel interneten ismerkedtem meg. Először 8 hónapon keresztül beszéltünk interneten, mire találkoztunk. Mondjuk az első hónap után átváltott ez heti 4-5 skype-olásra.
Miután kezdtem megismerni, sok dolog azért nem pontosan olyan volt, ahogy én azt a beszélgetéseink alapján elképzeltem, de ezt nem negatívan értem, egyszerűen csak más volt.
Úgyhogy így is, hogy azt hittem, hogy jól ismerem, kellett azért egy kis idő megismerni teljesen. De élőben is ugyan úgy jól kijöttünk mint interneten.
De ha megtehetitek találkozzatok szerintem minél előbb, mert egy idő után interneten nem lehet tovább fejleszteni egy kapcsolatot. Nálunk sajnos ez nem volt opció.
Szerintem inkabb csak az az erzes jo, hogy "nem vagy egyedul", meg akkor is, ha otthon ulsz egyedul a gepnel.
Ameddig nem talalkoztok, addig nem tudhatod.
Amugy en ezert adtam fel az online tarskeresest. Sokszor elofordult, hogy online nagyon kedves volt, intelligens, eloben meg egy bunko, mintha nem is vele beszeltem volna.
Miert nem talalkozol vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!